Sekerkutusu Zg99 nasıl gitsin hiç umduğum gibi değil 😊 biz hamişler dışarıdan ne kadar da hoş görünüyoruz tombiş göbüşlü tatlı 😊 ama içimiz, çektiklerimiz.. bekliyoruz bakalım. Bereketli sağlıklı gelsin bebeğimiz diye 🙏 her acısına rağmen katlanıyoruz annelik yükleniyor resmen bu süreçte. Ne yaşarsak yaşayalım iyi ki varlar 🤍
Eylul5961 Bhrdnz gaviscon veya rennie şurup kullanabilirsiniz doktorum rennie şurup olandan vermisti bana da
Aysenurhonluk oznursertt 28 haftadan beri benimde öyle şükür 34 olduk bufün iğne ilaç hepsini kullanıyorum fayda etmiyo sancılarım çok fazla 22 Ekim’de sezeryan olucam inşallah kuveze girmeden atlatırım 🙏
1prenses1prensannesi__ Zg99 32+5 olduk bacak ağrısı kramplar çok rahatsız ediyor hareket etmekte çok zorlanıyorum 🤦
Eylul5961 Zg99 32+1 haftalik olduk tuvaletten çıkamıyorum ozellikle gece uyanip gitmek gercekten zor geliyor, artik çok yürümek ayakta kalmak cok yoruyor kalçama baya agri vuruyor doktor cok hareket etme yat dinlen dedi ama ne mümkün evin işi bitmiyor 😅 zaman yaklastikca da bi heyecan korku karisik duygular halindeyim hayirlisi olsun insallah hepimiz icin 🤗
Zg99 Eylul5961 hayırlısı olsun inşallah hepimiz için 🌼 ayakta kalmayın pek bende de oluyor dinlenmek lazım
M_glsm Zg99 34+0 haftalik olduk artik cok zorlaniyorum oturamiyorum uzanamiyorum😭 haraket halinde iyiyim ama oturunca midem sikisiyo
Sclozdgru sdogancan evet doktorum 38+4 gibi 39 a yakın alayım dedi aksilik olmazsa 4 Kasım da olacak hem bebek kilosunu kaybetmez dedi hemde annenin karnı aşağı düşünce sezeryan anne için daha kolay oluyormuş canı çok yanmıyormuş inşallah gününü bekler de kızçem zamanın da gelir Allahım herkesin evladını bağışlasın inşallah 🤲🏻🥰
Tictack Bende 33+1 deyim, gece özellikle karnım taş gibi oluyor uyanıyorum tuvaletimde oldugu icin sanırım baskı oluyor karnımda baya, rahat yatamıyorum geceleri sanırım horluyorum zor nefes aldıgım icin. Henüz ntsye girmedim ben acaba siz girdiniz mi??
Wg12 Tictack bende girmedim şuan 33+5 im doktora en son 32 haftalıkken gitmiştim Birdaha 35 haftalıkken gideceğim kontrole bakalm belki o Zaman girerim diye düşünüyorm
Zg99 Tictack 34+0 da girdim ilk nst ye tansiyonum çıkmıştı bir anda. O zaman sancı vardı. Bugün 2. Nst girdim sancı çıktı ama ben hissetmiyorum
Bahargkbr @"Zg99 32+2 haftamdayım bel ağrılarından duramıyoruz yürümek işkence gibi😩 sona doğru çok az kaldı hazırlıklar tam gaz devam
Wg12 Zg99 33+5 Gece bacaklarda ağrı oluyor Ona uyanıyorum mide yanması Var tabi ama çok şükür onun dışında bir problem yok sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum 😊🔅
Sedef2906 beyzanururey evet bizim cimcimede uyanık oluyor genelde bence de hareketlerine uyanıyor olabilirim 😊
Sedef2906 beyzanururey peki en son ne zaman gittiniz kontrole kilosunu söyledi mi doktor gelişimi nasıl ben 20 gün önce gittim yarın gidicem merak ediyorum kaç kilo gelişmişmi falan diye ☺️
beyzanururey Sedef2906 Bir hafta önce doktora gittim 1 kg 700 gramdı karın çevresi iki hafta geriden geliyordu ama doktorum sorun yok dedi