48lipastelboya Mybabylove evet bende sonradan gördüm mantıken beş bıçaklı daha iyi olur zaten almam gereken yer sadece alt kısım o kadar duşta hallwdicem inşallah
Mybabylove 48lipastelboya Aynen elinle hissederek görmeden halledebiliyorsun ama dikkatli ol yine de alışkın olmadığın için daha temkinli ol ☺️
48lipastelboya Muhammedmomss O da mantıklı tahriş etmemiş olur hem ben üst tarafı neyle alırsam alayım kıpkırmızı oluyor bir kaç güne geçiyor maalesef bacaklarım kollarım sa aynı şekşlde
Muhammedmomss 48lipastelboya alerjiksiniz demekki. Evet tahriş olmuyo o şekilde yapınca zaten kuru kuru alınmaz
Anne-bebek1 48lipastelboya ben yıllardır jilet Venüs smooth kullanıyorum bir ara breeze almıştım o jel kısmı sinirimi bozmuştu hem alınmıyordu hem de çok kaşıntı yapmıştı bende kopartmıştım jel kısmını Venüs smooth en iyisi bence ben 20+2 yim henüz zorlanmadığım için duşta kullanıyorum
48lipastelboya Ecekrk Kol,bacak,koltuk altı, bikini bölgesi her yeri kısaca epilatörle alıyorum ben yıllardır ha tenim çok hassas kızartıyor falan ama uzun zaman çıkmıyor Philips marka kullanıyorum çook memnunum 32 cımbızlı istersen link atarım ☺️
48lipastelboya Mybabylove Çok teşekkür ederim dikkat ederim Nefret ediyorum şu kıl tüy işlerinden birde hamileyken daha zor
Eda1254 48lipastelboya cok bilgili değilim ama brnde almistim hamileyken şuan lohusayim dediginuz gibi gorunmuyo dus jeli sürün hem tahriş etmez hemde almasi kolay olur
Dunyam28 48lipastelboya önce köpükle kayganlastirmalisiniz alacağınız bölgeyi yoksa sadece suyla çok zorlanırsınız
Mybabylove 48lipastelboya Yaa Allah’ım sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almak nasip etsin ☺️💕🤲 Ben de 38 olcam gece yarısı Çarşamba kontrol var bakalım 😅
48lipastelboya Mybabylove çok teşekkür ederimmm sende sağlıcakla kucağına al normal doğum mu bekliyorsun
Hzldem 48lipastelboya ben hic memnun kalmadim o jiletten sanki sadece ucundan kesiyor gibi iki güne daha fazla tüy cikiyor 3 bicakli gilette kullaniyorum mis gibi aliyor
48lipastelboya Hzldem bizde de o vardı ama ben dediğim gibi kullanmıyordum epilatör ile hallediyordum şimdi daha gazla açıyor dedim bir kaç seferlik jiletle halledeyim
hatice_aygun2 48lipastelboya en korktuğum şey jilet 24 yaşımdayım hiç kullanmadım eldivenle aldım çok güzel iyi hoş ama aşırı yoruyor oldum olası hamam otu kullanıyorum mis gibi acı ağrı yok sür bekle yıka mis gibi 🤣🤣🤣
48lipastelboya hatice_aygun2 O da yakıyor ya annemler falan kullanıyor eldivensiz yapmışlar tırnaklarını bile inceltmşş o tarz şeyleri hiç kullanamıyorum
Yldsmt_1405 Bolca köpükleyip kullanabilirsiniz Kanama kesilme tahriş olmuyor Köpüklemeniz önemli ama bilginiz olsun Arka tarafı da rahatlıkla alabilirsiniz