lidyaa30 48lipastelboya benimde oyle maalesef bi de sey agdayi cok onermiyorlar sanirim gebelikte oyle hatirliyorum bi de bizim canimiz bi tik daha cok aciyor hamile olmayanlara gore ben jilet kullaniyorum hep
48lipastelboya lidyaa30 evet fazlasıyla açıyor üst kısmı hep alıyorum epilatör ile ama alta gelince hem eğilemiyorum hemde daha fazla canımı acıtıyo
startown 48lipastelboya ben isana intim jel ile köpürtüyorum sonra venüs kullanıyorum.Hatta koltuk altıma da aynı yöntemi kullanıyorum imtim jel ter kokusuna da iyi geliyor.
Sema_nur60 48lipastelboya ahahha evet cıkıyormuş eşim gösterdi burası cıkıyor diye 🤗 cahilliğimi yüzüme vurarak gösterdi 😁
Nus_12 48lipastelboya kremli yani sonuçta ip degkl ama aldıktan sonra rahatsız olmuyorum venusu ben ya yanlış kullandım hiç jel var gibi gelmedi üstünde bana bildiğin erkek jileti gibi kullandım sanki ben heleki boykot suzamansa almayın
myangelson 48lipastelboya duşta alıyorum ben hep ama sürekli suyla temas ettirmiyorum arada bir islatiyorum alıyorum elim alıştığı için hiç sıkıntı yaşamıyorum bakmadan her yeri de alıyor kesme de olmuyor onunla kesmek için baya bir uğraşmak lazım bence 😅 çok aşırı bastirirsaniz tahriş eder hafif yakar o kadar bende kesme olmadı. Jel barları sürekli suya girerse çabuk biter ama bitse de tıraş jelleri var onunla kullanılıyor hiç de çöp falan değil yani 😅
48lipastelboya myangelson Teşekjğr ederimmm duşta deniyim dediğin gibi dedim ben beceremiyorum bunu hemencecik kuruyor bu sefer kaymıyor birde alt taraf olunca hiç olmadı 😂
mucizemgelsin61 48lipastelboya Hımm o zaman çok çıkmıyorsa bırak kalsın ya heleki sarıysa çokda inceleme sen bilirsin
48lipastelboya mucizemgelsin61 Sarı değil ama öyle görünecek bişey de uok ben kendim rahatsız olduğum için
myangelson 48lipastelboya ilk zamanlarda eliniz alışana kadar öyle olabilir bence alışınca kolaylaşır 😅
Ecekrk 48lipastelboya ben doveun duş köpüğü var ondan sürüp alıyorum yada direk duş jelini köpürtüp sürüyorum öyle daha az kaşındırıyor tahriş ediyor yoksa kuru kuruya alırsanız çok kaşındırır ve tahriş eder
Ecekrk 48lipastelboya bende epilatörleri merak ediyorum memnun musunuz hiç kullanmadım önerdiğiniz marka model var mı doğumdan sonra almayı planlıyorum devamlı jilet karartıyor
48lipastelboya Ecekrk Kol,bacak,koltuk altı, bikini bölgesi her yeri kısaca epilatörle alıyorum ben yıllardır ha tenim çok hassas kızartıyor falan ama uzun zaman çıkmıyor Philips marka kullanıyorum çook memnunum 32 cımbızlı istersen link atarım ☺️
Muhammedmomss 48lipastelboya ben venus kullanmıyorum ama havlumu seriyorum karşıma aynamı koyuyorum bi tasa su dolduruyorum içinede duş jeli sıkıyorum alt tarafımıda aynı şekilde ıslatıp sabunlayıp alıyorun
48lipastelboya Muhammedmomss O da mantıklı tahriş etmemiş olur hem ben üst tarafı neyle alırsam alayım kıpkırmızı oluyor bir kaç güne geçiyor maalesef bacaklarım kollarım sa aynı şekşlde
Mybabylove 48lipastelboya Bence el alışkanlığı ve tecrübenin cok etkisi var. Bu arada ben 3 bıçaklıdan tavsiye üzerine 5 bıcaklıya geçtim kesinlikle daha iyi ve her yere ulaşıp alınabiliyor kaç bıçaklı oldugundan bagımsız. O da tecrübeyle ilgili bence dediğim gibi. Gayet bebek poposu gibi oluyor alınca ama maalesef iki gün sonra çıkıyo malum jilet sonuçta. Aa bu arada duşta ve duşun sonuna doğru almanı tavsiye ederim daha rahat oluyor.
48lipastelboya Mybabylove evet bende sonradan gördüm mantıken beş bıçaklı daha iyi olur zaten almam gereken yer sadece alt kısım o kadar duşta hallwdicem inşallah