Liimon Deryadmr durumun varsa Fetal DNA yaptır bir haftada çıkıyor sonuç. İçin rahatlar. Sonradan cinsiyet değiştirme de olmaz
Selviylmz Deryadmr bende aynı durumu yaşadım 23 Eylül de 2.9mm dedi 30 eylülde yine gel demişti gittim 1.2mm düşmüştü ama garanti olması adına fetal dna yaptırmaya karar verdim bir çok şeyi söylüyor diye. Zamanla ense kalınlığı düşebiliyor haftalar ilerledikçe düşmezse sorun ama şöyle bişey var asıl sorun boyutu 3.5mm ve üstü bi doktor bulmuştum internetten onun videoları izledim tavsiye ederim yani https://www.drkocatepe.com/
Selviylmz Deryadmr inşallah 🙏 stres yapmayın olumsuz düşünmeyin kötüyü çağırmayın herşey yolunda gider inşallah 🙏
Deryadmr Selviylmz işte can olunca söz konusu insan başka oluyo benim 3.5 yaşında kızım var ona hamileyken de hep böyle şeyler oldu rahat geçmedi
Selviylmz Deryadmr evet haklısınız ama işte stres daha da çok zarar veriyor. Benim de 2 kaybım vardı buna rağmen stressiz kalmayı kötü düşünmemeyi tercih ettim Allah’a şükür şuan yolunda herşey. Allah bağışlasın :)
Deryadmr Selviylmz teşekkür ederim dizinde hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ☺️