Feroo Mion inşallah yaa rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Hemde çok heyecanlıyım kalp atışlarını falan duyabilir miyim bilmiyorum ☺️🤗
Mion Feroo yarin güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah duyacaksınız mucizenizin kalp atışını 🥰 herhangi bir belirtiniz oldu mu bu zamana kadar
Feroo Mion göğüs hassasiyeti var sürekli uykum geliyor onun dışında bulantı falan daha yok bide sol kasigim sürekli seyriyo
Mion Feroo benim daha çok yeni canım sat’a göre 4+5 oldu. En son cumartesi kan verdiğim 146 değerim vardı. İnşallah artarak giderse pazartesi günü keseyim görmeye gideceğim 🥹
Mion Feroo genelde dongum 34 gün sürüyor ona göre de beklenen adet tarihi 10 ekim olması lazım. O yüzden şuan 4 haftalık bile olmayabilir😂 3 ekimde ögrendim baya erken öğrenmiş oldum. O yüzden şuan bekleyiş çok heyecanlı benim için zaman geçmek bilmiyor
Feroo Mion ayy hadi inşallah sağlıkla kucağımiza alalım miniklerimiz gerçekten çok heyecanlı ben 8 yıldır bekliyorum tüp Bebek oluncada zor bı süreç
Mion Feroo haklısınız 8 yılın sonunda gelen mucizenizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏 sizin içinde hep dua edeceğim. Randevularımizdan sonra güncelleme yaparız burda 🥰
Hac Mion 4 ekimde öğrendim şuan 5+0 Perşembe günü doktor randevum var inşallah keseyi görürüz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ummuhan_0 @"Tospikkkdefo bende 27 Eylül’de öğrendim 199 4 Ekim de cuma günü doktora gittim 3756 ile vajinal ultrasondan keseyi gördük bugün tekrar dan gidecegim kan tahlilileri için sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻❤️
taurusbaby Kızlar 5+6 günler geçmiyor ben çoooooook sabırsız biriyim 9 ay nasıl bekleyecem biri bana yardım etsin 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Merve_kucuk Mion 6 ekimde adet olmam gerekiyordu 4 gün geçince test yaptım pozitifi gördüm çok şükür. Pazartesi günü sağlık ocağına gidip kan tahlili vereceğim
Dilomes Merve_kucuk bende seninle aynı durumdayım. 5 ekimde adet olmam gerekiyordu ilk test yaptım eşim çok ısrar etti akşamdı negatif çıktı. Sonra bi kaç gün daha geçti hala adet olmadım yine test yaptım bu sefer sabah ilk idrarla pozitif çıktı. Birde herkese yaydık ne çıkıcak merak ediyorum. Sağlık ocağından kan verip öğreniliyorsa pazartesi bende gidiyim