Mion Merve_kucuk evet ordaki ebe ve doktorunuz da yardımcı olur bence randevuyu beklemeden saglkk ocağına gitmekte fayda var
Srpdrn Merve_kucuk bunları devlet karşılamıyor ama için bir çok vitamin var. Sağlık ocağının yazdığının içeriginde sadece folik asit oluyor, folidoce de B12 falan oluyor
Rmysaksy Merve_kucuk sağlık ocağı da veriyor eczaneden de alabiliyorsun direk benim doktorum da folvimix verdi sağlık ocağının verdiğini sigorta karşılıyor ama diğerlerini özel alıyorsun diye biliyorum
Sefika__ Mion benim de bugün 7. Haftam önümüzdeki hafta kalp atışı için gideceğiz doktora siz duydunuz mu kalp atışını
Mion Sefika__ bugün 7+1 14 ekimde doktora gitmiştim o zaman 5+4idi kese gördük. 2 hafta sonraya çağırdı 28 ekim pazartesiye gideceğim kalp atışı için 🥰
Rmysaksy Sefika__ 5+5 deyim ben bugün gittik doktora hem keseyi hem de kalp atışını duyduk çok şükürr, herkese nasip olsun inşallaah 🌸
Sefika__ Rmysaksy ayyy inşallah Bnde 5+3 te keseyi gördüm ama kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi doktor bakalım önümüzdeki hafta gideceğim 🥰🥰
Rmysaksy Sefika__ karından us değilde vajinal us ile duyduk kalp atısını bana da 2 hafta sonra karından duyulur dedi doktor
monica50 Mion selammm inşallah canım tek temennim sağlığımız huzurumuz yerinde olsun bebişimiz de sağlıkla gelsin 🥰
Yildiizr Mion 7+4teyim. 2 hafta sonra kontrole gideceğim, çok sabırsızım hemen gitmek istiyorum🤭 sabah bulantım çok az, akşamları oluyor daha çok
Deryasudag Merhaba bende iki gün önce öğrendim 63le ilk çatlatma iğne deneyimiyle, bugün hcg 182 cikti doktorum 7 kasıma randevu verdi. Hepimizin hakkinda hayırlısı olsun insallah🌸🌸