Mion monica50 selammm canım bende senin gibi 5 gün var 46 ile öğrenmiştim. Sürecimiz aynı ilerlemiş resmen 😊 Belirtilerimiz bile aynı. Tebrik ediyorum sağlıkla kucağımıza alalim inşallah
monica50 Mion selammm inşallah canım tek temennim sağlığımız huzurumuz yerinde olsun bebişimiz de sağlıkla gelsin 🥰
Mion Manuka beta yükselmesi beklerken süreç hem stresli hem heyecanlı oluyor. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
Mion Sushii geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Ben geçen hafta çok hastaydım bu hafta yeni iyileştim. Mide bulantısı ve kusma kaynaklı iştahsızlığim oluyor benim.
Mion senem-yabaci yaa ne güzel randevy gününüz gelmiş 🤗 bende pazartesiyi 4 gözle bekliyorum. Duydunuz muu ?
Bett2206 senem-yabaci gözünüz aydın yolk kesesini görmek bebek oluşacak demekmiş ben çok sevinmiştim 😍
Mion senem-yabaci yolk kesesi varsa bebekte mutlaka sonrasında gözüküyormus güzel haber 😊 kaçıncı haftadasiniz
ys2021 6+1 den selam olsun😂🙋🏻♀️ Şuan hastanede sıradayım kalp atışını duyabilirim inşallah 🤲🏻 2. Gebeliğim ama çok heyecanlıyım birde düşük riski var çokta korkuyorum hayırlısı rabbimden hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍
Mion ys2021 İnşallah ama kalp atışı için biraz erken bir tarih 🙈 neden düşük tehlikesi olduğunu söylediler ? Amin inşallah canim 🙏
senem-yabaci Mion son adet tarihine göre 8+2. Ama daha küçük. 6 haftalık büyük ihtimalle. Doktor ayarlayalım dedi. Haftaya ayarlarız son adet tarihini herhalde
ys2021 Mion sancım çok adet sancısı gibi sancilaniyorum bazen belime ağrılar giriyor adet olucam o yüzden sancılanıyorum sanıyordum meğer hamileymişim 🙈
Merve_kucuk Mion Merhaba, son adet 8 Eylül. 14 Ekim de sağlık ocağın da kan verdim 1308 çıktı. Bugün doktora gidecektim ama doktor rapor almış. Başka randevu da 8 kasıma var. Daha hiç gitmedim doktora. İnşallah o zamana kadar bişey olmaz.
Mion Merve_kucuk folik asit kullanmıyorsan ona başlamış olmak gerekir canım. Onun dışında bir şey olacağını düşünmüyorum benim arkadaşım 3 aylıkken öğrendi. İçini rahat tut 🙏🥰
Mion Feroo halsizlik ve yorgunluk var. Bulantı ve kusmalarim var canım onun dışında iyiyim. Bugün 7+1 oldum 🤗
Mion senem-yabaci sizin durumunuz sanirim geç döllenme denilen durun olmuş. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Srpdrn Merve_kucuk folik asit önemli ona başlamalısın eczaneden alabilirsin. Benim doktorum folidoce ya da diofol önermişti
Mion Merve_kucuk evet ordaki ebe ve doktorunuz da yardımcı olur bence randevuyu beklemeden saglkk ocağına gitmekte fayda var
Rmysaksy Merve_kucuk sağlık ocağı da veriyor eczaneden de alabiliyorsun direk benim doktorum da folvimix verdi sağlık ocağının verdiğini sigorta karşılıyor ama diğerlerini özel alıyorsun diye biliyorum