Gundes Esahan Esahan 8. Haftası hızının hızlı olduğunu söyledi doktorum görüntü karından benim kemik yapım normal eşim ki iri bir yapıya sahip gelişimi haftasına uyumlu
Esahan Gundes Plasenta sağda gibi karından olunca kız yalnız gelişimi haftasında mı ileri mi orayı anlayamadım. Başka görüntünüz var mı?
Hiilalb Bana da bakabildin misinizz 6+3 dün gittim kalp atışı yeni başlamış karından ultrason 4 gün geriden geliyoruz Eşimle minyonuz 🤍
Esahan Ayfer_adiyaman Plasenta sağ tarafta vajinalse erkek karından kız. Nubunuzu ve kafa yapısını göremedim.
Tucikko https://imgyukle.com/i/Ca8cnA Merhaba 11+1 deyiz. Ultrasona göre gelişimi 11+4. Tahmininiz var mı ? :)
Esahan Tucikko Sorduğum sorulara cevap vermemişsiniz ama gördüğüm kadarıyla cevaplayayım kafa yapısı ve nubu kız. Kafa yapısı iri kemikli ebeveynlerden kaynaklı olabilir.
Tucikko Esahan kusura bakmayınn hemen cevaplıyorum. 11+1 deki görüntüdür Hafta kalpnatışı 148di. Görüntü karından. Ben ve eşim ortalamadayız. Bebek gelişimi ultrasona göre 11+4. Yorumunuz için teşekkürler