Esahan Selin-Merve Selin-Merve Plasenta yerinizi net göremiyorum ama haftasıyla uyumlu olması kafa yapısı ve nubuna göre kız gibi duruyor. 6 haftalık görüntüsünü de atabilir misiniz?
Esahan sevvalak Evet kafa yapısı oval nubu düz diğer teorileri de destekliyor. Kız olduğu düşünüyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Esahan Mltmomr Siz görüntüyü yüklememişsiniz önceki gönderilerde de bulamadım görüntüyü yükleyip sorularımın cevabını altına yazarsanız seve seve yorumlarım.
Kutay-mmm Esahan https://mutluresim.com/images/2024/10/08/1z5SCM.jpg] birde bu var 5 haftalık yine vajinal başka neyi cevaplamadım aslında dikkat ettim ya heyecandandır ya da bilmediğimden yazmadım
Esrakzly Esahan 15+5 kalp atışını hiç söylemedi doktor, karından usg, kemik yapımız normal haftasına göre uyumlu
Esahan Esrakzly Kafa yapısını ve nubunu kız gibi gördüm ama başka görüntünüz varsa onlara da bakalım.
Gundes Esahan Esahan 8. Haftası hızının hızlı olduğunu söyledi doktorum görüntü karından benim kemik yapım normal eşim ki iri bir yapıya sahip gelişimi haftasına uyumlu
Esahan Gundes Plasenta sağda gibi karından olunca kız yalnız gelişimi haftasında mı ileri mi orayı anlayamadım. Başka görüntünüz var mı?
Hiilalb Bana da bakabildin misinizz 6+3 dün gittim kalp atışı yeni başlamış karından ultrason 4 gün geriden geliyoruz Eşimle minyonuz 🤍