esraasel34 Esahan Teşekkür ederim net olarak görünmesi için nasıl bi ultrason resmi olması gerekiyor ❤️
Esahan Esahan esraasel34 Konudan bağımsız sizce nasıl tahmin yaptığımı bilimsel olarak resimli şekilde anlatsam ve bir başlık açsam yine insanlar benimkine de bak diye sorarlar mı? Biliyorsunuz ata sporumuzdur üşenme :)
Esahan Nurckn Vajinal ve sağda ramziye göre erkek. Hematom inşallah geçebilen ve önem arz etmeyen bir şeydir. Biraz araştırdım , kanama alanı birikmesinden olabiliyormuş. Doktor müdahale edemiyor mu acaba? İlaç vb şeyler..
Nurckn Esahan şuanda progestan kullanıyorum 9.haftada 22 mm den 10 mm kadar düşmüştü bu cuma 11+3 oluyorum yine gideceğim bakalım doktor 12.haftaya geçer demisti
esraasel34 Esahan Haklısınız da işte nubu falan anlamadığım için detaylı da açıklasanız yine de çözemiyorum kendi adıma konuşayım yani 😂
kubeyyy Esahan Merhaba karından tam 12.0 da çekildi 7 . Haftada kalp atışını duyduk ve hızlıydı bende eşimde yapılı kemiklerimiz iridi bebek gelişimi haftasına göre bir kaç gün ileri.
Anomin Esahan https://mutluresim.com/image/4A9BFC19-88A5-48F0-9247-74C7330E9B1A.1XkJiP Bana da bakarmısın rica etsem eşimde bende iri değiliz normal minyonuz 7haftalık kalp atış hızını bilmiyorum
Mervee3108 Esahan  7+5 karından kalp atışı hızını bilmiyorum eşimde bende zayıf uzun boyluyuz
Esahan Aslan04 Karanlık ve arkadan gibi fakat kemikleri kıza benziyor. Sigara kullanmayın minicik daha annesi nefes alamaz.
_mucizem_ Esahan merhaba bana da bakabilir misiniz lütfen Haftadan fotoğraf Vajinal bakıldı 170 lerdeydi kalp atışı Benim kemik yapım iridir eşimin normal Gelişim hastası ile uyumlu 2 -3 gün önde Bir de eklemek isterim 13. Haftadayım hareketlerini hissetmeye başladım sol tarafta 🙈