Beri-4835 Esahan 6+5 te de sizden tahmin almıştım özellikle tekrar size sormak istedim ❤️ teşekkür ederim belli olunca size yazarım
Esahan mirali35 Ne şekilde bakıldığını söylemişmiydiniz? Karından sağda tutunma yeri bu ramziye göre kız. Tutunma yerini her görüntüde kesin göremiyoruz sadece tahmin yapıyorum bazen görüntü silik olursa. Bu görüntüde belli tutunma yeri. Kısacası tutunma yerine göre söylüyorum.
mirali35 Esahan evet canım karından bakılmışltı o zaman da 112 ydi kalp atışı doktor ultrasonda tam göbek deliğinin altında dedi ortaya tutunmuş yani sağa sola bakmadı aslında
Esahan Fatos_1802 Sizinki nubuna göre haftasına göre kız. Ama mesanesi fasulye şeklinde gibi daha ileri haftalarda değişebilir ama şu an kız şeklinde görülüyor. Genelde görüntülerde mesane görülmüyor.
Esahan Nurckn İlk defa böyle görüyorum o yüzden yorum yapamayacağım. 7 ye göre kesenin tamamını kaplamış neredeyse. Çocuk olduğuna emin miyiz?
Esahan Hamzaft Bunu siz de anlarsınız aslında. Kesenin yüzeyinde bir et parçası gibi. Eğer bebek gelişmişse kordonla bebeğe bağlanıyor. Dikkatli bakın görürsünüz. Büyüdüğünde plasenta deniyor oraya.
Hanzademerve Esahan https://hizliresim.com/a20f0f4 15 haftalık haftasıyla uyumlu Dr tahminde bile bulunmadı ayağıyla kapatmış dedi
Esahan Hanzademerve Bu şekilde kafa yapısına nubuna bakabilmek için yandan görüntüsü gerekiyor. Hatta buradaki görüntü de mesaneden de tahmin yapılabilir diyor ama bizdeki makineler mesaneyi bırak bebeği bile zor gösteriyor :)
Esahan Nurckn Vajinal ve sağda ramziye göre erkek. Hematom inşallah geçebilen ve önem arz etmeyen bir şeydir. Biraz araştırdım , kanama alanı birikmesinden olabiliyormuş. Doktor müdahale edemiyor mu acaba? İlaç vb şeyler..
Hamzaft Esahan canım ben senin dediğini göremedim ya tutunma muhabbetini🫢 sana zahmet sen bakabilir misin?
esraasel34 Esahan Teşekkür ederim net olarak görünmesi için nasıl bi ultrason resmi olması gerekiyor ❤️