Esahan prensesimveannesi Görüntüleri hep arkadan sanki ama nubundan görebildiğim kadarıyla kız gibi ama yandan bakarsak daha sağlıklı değerlendirebilirim
Esahan Mercimekinannesiii Kafası özellikle ilk görüntüde kız. Nubu da kızı işaret ediyor ama sanki eşiniz ya da siz iri kemikli gibisiniz.
Esahan yasemin__hemsire Kafası ve nubunu göremiyorum pek ama tutunma yeri sağda. Karındansa kız vajinalse erkek. Bacaklarını görüyorum sanki ama daha belirgin bir şey yok arasında ve tahmin için erken gibi
yasemin__hemsire Esahan çok teşekkür ederim geçen ki tahmininde kızdı iki haftaya fetaldna belli olur 🧡
yasemin__hemsire Esahan sürekli yeni görüntü alıp sizi darliyorum 🙈 kız olsun diye teselli arıyorum karnımdan bakıldı
User0987 Bana da bakar mısınız 🙃 12+6 karından bakıldı kalp atışları normaldi eşim uzun boylu iri yapılı ben kısa boylu minyonum
Zhra42 Esahan 13+2 de karından çekildi kalp atis hizi normaldi.Esim iri yapili ben minyon haftasina uyumlu bir bebek
Esahan Zhra42 Sizinki kıza benziyor nubu. Ama oturmuş başka açıdan varsa nubu boştayken bakmak isterim
0Seda0 Esahan ben minyon eşim uzun boylu 11.haftada çekildi karından haftasına uyumlu kalp atış 6.haftada 133 tü
Esahan 0Seda0 Sizin nubu kız gibi ama kafa yapısı ve haftası erkeğe işaret ediyor. Kalp atışı da öyle.
Kuumsaal77 Esahan ultrason 12 haftalık bir kaç gün önde gidiyor eşim iri yarı uzun boylu bende normalim bir kızım var yaşıtlarından uzun büyük duruyor karından ultrason kalp atışını bilmiyorum inan🌸