umutluanneadayi Esahan eşim boyu 172 68 kilo ben 162 54 kilo kalp atışını hiç doktorum söylemedi son regl tarihi ile 3 gün geriden geliyo geç döllenme olabilir dedi doktorumuz
mina_lara Esahan Ultrason videosundan kesit aldım iki bacak arası sizce cinsiyeti ne bazen bacak arası boş gibi duruyo bazen de böyle çıkıntı görünüyo.
mina_lara Esahan 14 haftalık ultrason videosundan ekran resmi aldım bacak arası bazı kısımlarda bu şekilde çıkıntı var bazen yok gibi doktor kıza benzetti sizce cinsiyeti nedir
Mercimekinannesiii Esahan Eşimde bende uzun boylu zayıfız 14 hafta karın usg Gelişimi haftasına uyumlu Bize de cinsiyet tahmini yapar mısınız 🌸
Sohret745 Esahan *12+4 de çekildi *Kalp atışı doktorumuz hızını söylemedi ama gayet iyi dedi *Karından görüntü *kemik yapımız eşiminde benimde bi sıkıntı yok gayet sağlıklı *bebeğimiz gelişimini haftasıyla uyumlu gidiyor Tahminlerinizi bekliyorummmm
Esahan Sohret745 Allahım bu ne tatlı bir şey.. Rabbim hayırla kucağınıza versin analı babalı büyütsün inşallah. Bu minnak tam emin olmamakla birlikte belirtileri kız. Ama bacak arasındaki şey kordon değilse erkek ihtimali de var.
Anursz Esahan Banada bakarmısın 14+4 karından bakıldı Ben zayıf uzunum Eşim uzun normal kıloda Bebek haftasıyla uyjmlu
prensesimveannesi Esahan 12+2 günlükken karından ultrason ile çekildi. Ultrason da 12+1 çıktı eşimde bende iri yapılıyız
Esahan prensesimveannesi Görüntüleri hep arkadan sanki ama nubundan görebildiğim kadarıyla kız gibi ama yandan bakarsak daha sağlıklı değerlendirebilirim
Esahan Mercimekinannesiii Kafası özellikle ilk görüntüde kız. Nubu da kızı işaret ediyor ama sanki eşiniz ya da siz iri kemikli gibisiniz.
Kmsl001 Esahan  Bana da bakar mısın 🙏🏻 @Esahan
Esahan yasemin__hemsire Kafası ve nubunu göremiyorum pek ama tutunma yeri sağda. Karındansa kız vajinalse erkek. Bacaklarını görüyorum sanki ama daha belirgin bir şey yok arasında ve tahmin için erken gibi