Sariya07
Keşke bu sorunun cevabını arkadaşların yazdıklarıyla öğrenseydiniz. Ve benim verdiğim cevaplara. Otorite değilim, tahmin yapıyorum teorileri birleştirip. Kendiminkini öğrenmek için araştırdım. Doğru tahmin yaptım. Burada da arkadaşların çoğuna doktorlarının dedikleriyle uyumlu tahminler yaptım. Yanıldıklarım oldu ama çoğu silik görüntü eksik bilgiler yüzünden. Hatta burada birinin görüntüsünü yorumlayamayıp ben işin içinden çıkamıyorum dedim yeni görüntüsü ile eski kızının görüntüsünü karıştırmış. Bu kadarını anlamış olmam sizce de garip değil mi? Kaldı ki üstte arkadaşın biri ramziye göre doktorunun yorum yaptığını söyledi. Doktorların neden söyleyemediğinin açıklaması kesin olarak bende değil ama öngörülerim; ilk zamanlar tahmin etseler de kürtajdan korktukları için kendi aralarında bir sözleşmeleri olabilir. Çünkü bu şekilde herkes istediğini doğurana kadar kürtaj olabilir ya da kocaları tarafından buna zorlanabilir. Ha inanmak ya da inanmamak sizin bileceğiniz bir şey saygı duyarım. Hatta burada öğrendiğim ekstra bilgilerde oldu örneğin cinsiyet tahminini avrupada nabza göre yapıyorlarmış. Benim bu yaptığımı millet 150 tl ücret alarak yapıyormuş bunu da burda öğrendim :) birini eleştirmeden ya da yargılayıcı konuşmadan önce bu ne yapmış diye icraatlarına bakmak. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak çağımızın hastalığı sanırım. Fikrinizi belirtmeden önce bu başlıktaki tüm yazışmaları okumanızı tavsiye ederim. Başka türlü anlaşılamam çünkü. Hayırlı günler dilerim.