mina_lara Esahan Bana da yorum yapabilir misiniz 12 haftalık Eşim de bende orta boyluyuz çok iri kemikli değiliz Karından ultrason Kalp atışı 6 haftalıkken 90 100 gibiydi
Miniginannesi2705 Merhaba bugün itibariyle 8+3 üz . Ultrasonumuzda bugün karından çekildi 🤗 Kalp atım hızını doktor söylemedi herşey yolunda dedi . Eşim uzun boylu yapılı , ben orta boylu ince kemikliyim Doktorumuz bebeğin haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi
Esahan Miniginannesi2705 Ramziye göre kız. Diğer şeyleri biliyor olsanız ortalama yapardık ama diğer sefere inş :)
Esahan Sukran98 Ard arda olunca bazılarını atlıyor hakkınızı helal edin sırayla bakmaya gayret ediyorum ama.
Iraz Esahan 8. Hafta karından ultrason 5. Haftada ve 8. Haftada ultrasona girdik ikisinde de 1 gün öndeydi sat a göre teşekkürler 🌸
Yurmet Esahan Çok teşekkür ederim 🌺Hayırlısı olsun bir kızım var bende erkek hissediyorum ama doktorum kız dedi detaylı ultrason var bu hafta belki yanılmıştır diye düşünüyorum sağlıklı sıhhatli olsunlrda nasip❤️
Esahan Kutay-mmm Diğer sorularımın cevabı olmasa da gördüğüm kadarıyla yorum yapayım, plasentanızı tam göremesem de nerdeyse gönül gözüyle görüyormuş gibi silik sol tarafta gördüm. Yanlış görmüş olabilirim :) sizde başka bir foto varsa yeniden bakabilirsiniz . Vajinal sol ramzi teorisine göre kız. Kalp atışı 140 aşağısı ise erkek 140 yukarısı kız. Tahmini orda 198 gibi bir rakam görmüştüm. Tabi kalp atış hızı mı bilmiyorum. Öyleyse ikisi de birbirini destekler kız deriz Allah gönlünüzdekini versin inşallah.
Eliffffkkkkkk [](https://) 8+2 haftalıkken çekildi ama ultrason da 1 gün öndeydi Kalp atış hızını söylemedi ama normal dedi Baba 175 boy 77 kilo ince kemikli Anne 155 boy 62 kilo benimde kemiklerim incedir
Esahan Eliffffkkkkkk Plasenta yerini belirgin değil göremedim başka görüntüsü var mı? Sol tarafta gibi gördüm ama emin değilim. Bu şekilde yorumlarsak karından erkek vajinal kız.
mina_lara Esahan Ultrason videosundan kesit aldım iki bacak arası sizce cinsiyeti ne bazen bacak arası boş gibi duruyo bazen de böyle çıkıntı görünüyo.