Hazalaskin tabi ki sorabilirsin. Ben taktirmadan önce bekarken de ilk doğumumu yaptıktan sonra da adetim çok düzenliydi. Bırak gününü saati bile sasmazdi .İlk doğumu yaptım . Sonra kazara ikinciye hamile kaldım doğumdan hemen sonra kırk bittikten sonra taktirdim özelde . 1 senesinde kontrole gittiğimde oynamış dedi yerinden . Değiştirdim . 4 sene öyle devam ettim . Bi regl döneminden sonra duş alırken elime ipi geldi. Gittim çıkarttım . 5 ay sonra isteyerek 3.cocuga gebe kaldım. İlk taktirdigim andan itibaren adetim düzensiz gelmeye başladı. Suresi uzadı. Hala öyle. 3 çocuğu da 3 sene önce doğurdum. 40 dan sonra yine taktım ama aynı gün 2 kere taktı çünkü tutmuyordu . Ben çataldan inip sedyeye gelene kadar kaymış oluyordu . Sonra doktor doğumhaneye gidelim orda ki çatal da takayım dedi bi yarım saat da kalkmama izin vermedi. Öyle tuttu .3 5 ay sonra onunda ipi elime geldi .Onu da öylece çıkartmış olduk. Şimdi yılda bir kadın doğuma gidiyorum rutin kontrol için. Her seferinde takalım diyor doktorum ama ben istemiyorum . Şuan da adetim bi kaç gün ya gecikir ya erken olurum ve süresi de 10 günden fazla olur . Ben memnun kalmadım. Ama benim ki şu klasik gümüş spirallerden di .