Ahra Meysaselin muayeneniz ne kadar sürüyor ben gittiğimde bir on dakika ancak sürdü bebeğe ultrasonda bakması da 3-4 dakika üstelik ben Hatay’dan gidiyorum Antep’te oturmuyorum biraz kısa geldi bana sizde de öyle mi ?
rgcaliskan Medical de Çağdaş Demiroğlu’na gidiyorum. Çok memnunum açıkcası güler yüzlü ilgili bir doktor.
rgcaliskan Evet bakıyor. Muayenesi de gayet normal bir süre zarfında sürüyor.renkli ultrason da görüyorsunuz zaten bebeğinizide bu da diğer bir artısı. alp2020
Ahra rgcaliskan ne kadar sürüyor yani normali ne kadar mesela bana hep kısa geliyor özeldekiler bile 😅
Booksandcats Livde eda deniz atkına gidiyordum doğumumu da orda yaptım doktorumdan da hastaneden de çok memnun kaldım
Meysaselin Ahra benimki 8 haftalık.bebeği de yeni görmeye başladığımız için uzun uzun bakacak bişey olmuyor henüz.Ama ben sorularım olunca hepsini tek tek yazıp soruyorum sizde öyle yapabilirsiniz.
Meysaselin Ahra bence özeldede öyle saatlerce bakmıyolar.Normal yani bi sıkıntı da yoksa kısa sürüyor muayene☺️
Booksandcats Sehriban27 ben çok memnun kaldım eda hanımdan çok ilgiliydi 37bin ödedik normal doğuma epidural +10binmiş sanırım öyle duydum emin değilim