Ymrtsy Kahvesever12 canım sosis gebelikte yasak diye biliyorum ama güvendiğin bir marka ise ve iyice pişirdiysen sorun olmayabilir
Merve-metin Kahvesever12 bugün sadece 1 adet poğaça yedim çalışan bir anne olarak her gün sabahın 6sında bu şekilde kahvaltı maalesef hazırlayamıyorum buda beni biraz üzüyor ama sağlığı gelişimi çok şükür yerinde 🙏🏻
Senemayz Kahvesever12 afiyet olsun canım bende yinede uyarayım seni pişirmiş olsan bile sosis salam önerilmiyor canın istediğinde kontrollü bir şekilde ye tabiki 🤭
Rabiamina Kahvesever12 sosis hamileler için iyi değil. Normal insan için de iyi değil de bence dikkat etmekte fayda var. Afiyet olsun
3girlsb Banada doktorum her gittiğimde salam sucuk sosis yasak diyor , size birşey demedi mi doktorunuz ?
Kahvesever12 3girlsb doktorum çiğ yicekler yememem gerektiğini , her sabah bir bardak sıcak süt , hergün bir porsiyon et, her akşam yatmadan önce de bir kase yoğurt tüketmemi söyledi bu sekılde beslenıyorum. Sosiste ayda bir felan iyice kızartıp yiyorum
3girlsb Kahvesever12 ayda birse sorun olmaz canım bu tür gıdaların içinde bozulmaması için katkı maddesi ve çeşitli koruyucular oluyor ondan yasaklıyorlar
Kahvesever12 Merve-metin seni o kadar iyi anlıyorum ki bende çalışıyordum aynı şekilde cuma günü bıraktım işi , ilk oğlumla baş başa kahvaltımız oldu evımızde 🥹 hergün pogca tüketiyordum bende mecbur
Nesonunbeybi Kahvesever12 ya bende çalışıyorum ve bırakmayı düşünüyorum ama korkuyorum kaç aylıkken bıraktınız nasıl bıraktınız bana da fikir olsun 🙏🏼🙏🏼
Merve-metin Kahvesever12 aynen canım bazen akşamdan sandviç yapıyorum hergün sandviç de yemek istemiyorum sıkılıyorum 1 haftadır poğaça açma simit alıyorum sanki bebeğime yeterli gelmiyor gibi hissediyorum akşamları kefir filan içiyorum o arayı kapatayım bari diyorum izne ayrılmama daha çok var şuan 20+4 hamileliğim 🥺 mecbur yapacak bişey yok şuanlık
Kahvesever12 Nesonunbeybi 16 haftam dolduğunda bıraktım iş yerim taşındı servis kalktı yolu iettyle 1 saat inince de 20 dakika yokuş yolu vardı 28 gün ihbar sürem vardi bitince çıktım direk devamını evde geciricem bende çok düşündüm çıksam nasıl olur diye bebek ve benim için böylesi daha iyi olur umarım. Para biraz az olur ama stressız daha sağlıklı devam eden bir süreç olur
Sedaerva03 39 haftalığım ve kahvaltım çikolata ekmek sabah kalkıp kahvaltı hazırlamaya bile halim olmuyor çünkü sabaha kadar dönüp dolaşıyorum evde ve bir kaç gündür sabahları çok bulantım oluyor niye bilmiyorum 🤷♀️