Nesonunbeybi Kahvesever12 ya bende çalışıyorum ve bırakmayı düşünüyorum ama korkuyorum kaç aylıkken bıraktınız nasıl bıraktınız bana da fikir olsun 🙏🏼🙏🏼
Kahvesever12 Nesonunbeybi 16 haftam dolduğunda bıraktım iş yerim taşındı servis kalktı yolu iettyle 1 saat inince de 20 dakika yokuş yolu vardı 28 gün ihbar sürem vardi bitince çıktım direk devamını evde geciricem bende çok düşündüm çıksam nasıl olur diye bebek ve benim için böylesi daha iyi olur umarım. Para biraz az olur ama stressız daha sağlıklı devam eden bir süreç olur
Sedaerva03 39 haftalığım ve kahvaltım çikolata ekmek sabah kalkıp kahvaltı hazırlamaya bile halim olmuyor çünkü sabaha kadar dönüp dolaşıyorum evde ve bir kaç gündür sabahları çok bulantım oluyor niye bilmiyorum 🤷♀️
Rabiamina Kahvesever12 sosis hamileler için iyi değil. Normal insan için de iyi değil de bence dikkat etmekte fayda var. Afiyet olsun
Merve-metin Kahvesever12 aynen canım bazen akşamdan sandviç yapıyorum hergün sandviç de yemek istemiyorum sıkılıyorum 1 haftadır poğaça açma simit alıyorum sanki bebeğime yeterli gelmiyor gibi hissediyorum akşamları kefir filan içiyorum o arayı kapatayım bari diyorum izne ayrılmama daha çok var şuan 20+4 hamileliğim 🥺 mecbur yapacak bişey yok şuanlık
Sssema Kahvesever12 o kadar sosisi görünce anlık şok yaşadım. Afiyet şifa olsun.. Ben de arada sucuk yiyorum ama mide yanmasından perişanım ekmek bile yiyemiyorım artık sadece haşlanmış yumurta ve kaşar yedim 🥲🥲
Kahvesever12 Sssema Hhaha 17. Haftamdayım ilk defa yedim ve fotoğrafını attım baya konuşuldu 😂 hergün yumurta ve süt içiyorum
Sssema Kahvesever12 daha erken haftalardasınız mümkün olduğunca işlenmiş ürünler tüketmemek en iyisi. Normalde bile sağlıklı değiller ne yazık ki 🥲 arada kaçamak yapılabilir tabiiki.. 💗
Periiiii_06 Kahvesever12 sosis yeme canım pişmiş de olsa yeme onun dışında çok güzel bir kahvaltı şifa olsun❤️
Baby_B Kahvesever12 haslanmis yumurta,patates kizartmasi,peynir,domates salatalik 2 dilim yuvarlak sosis❤️😅😅