Cennet_kokulum Ya kızlar öncelikle burda o kadar saçma başlıklar okudum ki bu soruyu sormak da kararsız kaldım sonra acaba benim gibi başkalarıda varmı diye merak ettim 38 haftalık hamileyim bebeğim hareket ettigi bölgede sanki elinde iğne tenimi içeriden oyuyormuş gibi canımı çok acıdıyor sizdede böyle bi durum varmı yoksa bende mi bi a normallik var.
Baklava Cennet_kokulum 38+4 bitiyo ama bende oyle igne batmasi fark etmedim. Geriyo rahatsiz ediyo ama igne batmasi gibi degil bizde
Ozcndln Cennet_kokulum canim benim bende 39 a giriyorum yarin bunu son bi kc haftadir kizim yapiyo bazen cok nadirde olsa sanki boyle icerden beri tirmaliyo gibi resmen canimi cok yakiyo o an ama geciyo sonra yerim onu bennn 😍😍
Cennet_kokulum Gorkem 2. 3 gündür yapıyor bunu günde bir veye iki defa Perşembe doktora gidicem o zaman doktora sorayım bakim
Cennet_kokulum Ozcndln ohbe beni anlayan çıktı sonunda sevindim aynen öyle yapıyor hatta dogurunca ilk tırnakları varmı ona bakıcam 😀
ayaniz Cennet_kokulum benimkide öyle acıtıyor sanki jiletliyormus gibi.. öyle cok her dakika hareket ediyo diyemem ama ettigindede canıma okuyor sıcrıyorum yerimden😂
Cennet_kokulum Btlbet mide yanması bulandı hepsi var kuzum sıkma canını hepsi geçecek Allah’ın izniyle midelerimiz isyan çubuğunu cekti yani😄😄