eymeniko135 esraaydogmus doktor sebebinin ne oldugunu soyledi bende gunde 3-4 tane sigara iciyorum ve her seferinde acaba dogunca solunum sorunu yasar mi diye vicdan azabi cekiyorum ama elimde degil bukadar anca birakabildim normalde bir paket icerdim
esraaydogmus eymeniko135 ben hiç sigara içmedim ama yinele yoğun bakıma girdi onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ayrıca sigara içen arkadaşım vardı hamileliğinde en az 5 tane sigara içiyordu ve bebeğinin hiçbir sıkıntısı çıkmadı sağlıkla kucağına aldı😍 tabiki keşke hiç içmesen o ayrı ama içinizi ferah tutun lütfen
eymeniko135 esraaydogmus yorumunuz biraz olsun icimi rahatlatti cok tesekkur ederim sizede cok cok gecmis olsun 🙏🏻
Deniz4848 esraaydogmus merhaba çok geçmiş olsun bebeğiniz su an nasıl? 3 gün önce doğum yaptım benimde bebeğim solunum sıkıntısı ile Kuvoze gitti bugün gördüm ağzında burnunda aynı hortumlar var süt bırakıp çıktım ağla ağla içim çıktı beni de taburcu ettiler evde öyle çaresizce bekliyorum. 37. Haftada 3100 gram doğdu
esraaydogmus Deniz4848 nerdeyse 1 sene geçmiş üzerinden ben anca görüyorum mesajınızı kusura bakmayın lütfen 🙏🏻 oğlum 1 yaşını geçti bile gayet sağlıklı çok şükür sizin bebeğiniz nasıl umarım iyidir
Ysmnasl Doğum sonrası komplikasyonlarından birisi. Rabbim tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde. Benim gibi doğum bekleyenlerde inşallah sorunsuz çocuklarımızı kucağımıza almak nasip olsun 🙏🏻 geçmiş olsun yeniden ♥️