zlemceylan Solmaz-Papatya aynen canım kan artışına bakacağım bi bakalım nasipse çok teşekkür ederim 🥰🙈🥹
zlemceylan Nergisim09 evet bende görünce çok şaşırdım 3. Denemede oldu çok şükür 🥰♥️ çok çok teşekkür ederiimmm 🙈🥹🫶🏻
Nergisim09 zlemceylan maaşaallah canım Rabb’im bizlerede nasip etsin inşallah hamişlerin duası kabul olurmus🤲🏻❤️❤️
zlemceylan Nergisim09 amiiin amiiinn gerçekten kısa süre içerisinde tüm isteyenler için Kuran okuyup dua etmeyi düşünüyorum isteyen herkese nasip olur inşallah 🙏🏼🙏🏼🥰🥰❤️❤️
aycicegiiii Ben de cumartesi baktım çok hafif ikinci bir çizgi vardı pazar tekrar baktım 2 kere çizgi belirginleşti biraz. Bugün kan verdim beta 86 çıktı 🥹 Umarım sağlıkla artar. Sizinki için de dua edeceğim 🤲🏼🤍
efgoksen zlemceylan bir kaç aydır ismini görüyordum sitede muhtemelen konusmada yaptık seninle ismin hemen dikkatimi cekti cok sevindim gerçekten🥰hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın 💞
zlemceylan efgoksen amin canım evet genelde yumurtlama takibi yapıyordum Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🥰❤️ Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏🏼
Mineeee14 Melekemmm 4 5 haftalık değer daha fazla olur daha yeni bebek 2 günde bir kan tekrarı olması lazım