zlemceylan Ayy kızlar uyuyamadım. İki gündür silik görüyordum bugün biraz daha belirgin olunca kan verdim ve sonuuuççç 🥹🥹🥹😍😍
Melekemmm Hayırlı olsun sanırım 4 yada 5 haftalık beta değeri bu tebrik ederim sağlıklıca alın kucağınıza
zlemceylan Melekemmm ya aslında bana göre 10-12 günlük 24 Eylül yumurtlama 26 Eylül çatlama oldu ovulaayon testi ile takip ettim. Zaten bu ay nerdeyse az bir birliktelik oldu. Ama bu yumurtlama ve çatlamayı değerlendirdim 🥰
Bibebek_2kedi Melekemmm Canım benimde son adet tarihim 9 eylüldü dün sabah kan testi yaptırdım 60.45 çıktı kaç haftalık oluyor şuan
Mineeee14 Melekemmm 4 5 haftalık değer daha fazla olur daha yeni bebek 2 günde bir kan tekrarı olması lazım
ilaydaelcinn_1 Dilac gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanır. 🌸 hayırlı olsun, sağ salim kavuşmak nasip olur inşallah.
Dilac ilaydaelcinn_1 amin inşallah hepimiz kavuşalım sağ salim ❤️🌸 ama uygulama 5 hafta gösteriyoda okadar yok bundan önce değerim 209 çıkmıştı 10 gün oldu neredeyse şimdi salı günğ gidicem bakalım inşallah keseyi görmek dileğiyle ❤️
Solmaz-Papatya zlemceylan nihayet hayırlı olsun canım benim iki günde bir kan ver artışına bak umarım sağlık lı bir şekilde artar
zlemceylan Solmaz-Papatya aynen canım kan artışına bakacağım bi bakalım nasipse çok teşekkür ederim 🥰🙈🥹
Nergisim09 zlemceylan ahh canimm yaaa senin adına çok sevindim Rabb’im sonuna kadar götürmeyi nasıp etsin 😊❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
zlemceylan Nergisim09 evet bende görünce çok şaşırdım 3. Denemede oldu çok şükür 🥰♥️ çok çok teşekkür ederiimmm 🙈🥹🫶🏻
Nazsuuu Bibebek_2kedi ay bende şimdi araştırıyordm benimde 21 di o zmn acaba kac günlük oluyordu Google de net bişi yazmiyor
Bibebek_2kedi Nazsuuu aynen öyle doktora da gidemedim daha haftaya gitmeyi düşünüyorum direk keseyi de görmek için ama sanırım son adet tarihinden hesaplarsak benim 4 haftalık oldu bugün