Gokturkmom_ Biz artık 29 haftalık oldukkk🙃 kavuşmaya bi adım daha yaklaştık herhangi bi sıkıntımız yok çok şükür zaman daraldıkça heyecanımız da artıyor ☺️🙈
Freefam Gokturkmom_ biz de 29 olduk cok sukur ama iki gundur sanci gibi biseyler yasiyorum bu braxton hicks dedikleri sanirim sizde var mi oyle bi durum adet agrisi gibi agrim oluyor kasigimda vajinamin ust kisminda gerilmeler oluyor sancilar girip cikiyor doktor normal oldugunu dusunuyo bi fitil verdi bugun onu kullandim rahatti ama hareketlerim baya kisitlandi yavas yavas yuruyorum insallah sorun olmaz bakalim hafta ici gidecegim kontrole hic bi sorunumuz yoktu bu haftaya kadar ama iki gundur bi yoklamalar basladi
Gokturkmom_ Bhrdnz Sizinde bebiş sağlıkla gelsin inşallah 🙈evet insan bi an önce kavuşmak istiyor güzel duygular hepsi🌸
Umutbebegi Freefam bahsettiğinize benzer kramplar bende de oldu, doktoruma tarif ettim magnezyum yazdı gönderdi. Tam tarif edemedim mi doktor mu anlamadı bilmiyorum ama doktor fazla önemsemedi gibi geldi belkide gayet normal bi durumdur bilemedim
Gokturkmom_ Freefam Bende böyle bi durum yok Allaha şükür başından beri rahat bi hamilelik geçiriyorum sadece yatarken zorlanıyorum döndüğümde bazen batma oluyor onun dışında kendimi yorarsam bel ağrısı başka herhangi bi sıkıntımız yok
Gokturkmom_ Freefam Sız kontrole gidin ihmal etmeyin kesinlikle normal bi durum mu değil mi bilemiyorum açıkçası başıma gelmediğinden
Akdere_44 Freefam Bende 28+2 haftalığım aynı sorunlar bende de var birkaç gündür özellikle yürürken ve yattigim yerden kalkarken çok zorlanıyorum. Randevuya da daha 10 gün var
Freefam Akdere_44 benim doktorum onemli bisey olmadigini dusundu bi fitil verdi telefonla gorusmustum o beni rahatlatti bugun iyiyim cok sukur benim de randevuma bir hafta vardi da korktum daha once kayiplarim var yarina cektim randevuyu ama sanirim bu yalanci sancilar falan dedikleri sey o rahim kendini doguma hazirliyo sanirim korkulcak bisey oldugunu dusunmemeye basladim ben de fitil rahatlatinca
Akdere_44 Freefam benim de 3 tane kaybım var . 10. Haftaya girmeden düştüler malesef. Bu gibi sorunlarda dikkat ediyorum bebek hareketleri devam ediyorsa ve olumsuz bişey yoksa çok endişe etmemeye çalışıyorum tabi domgor kontrolü önemli