Aslaninannesi_ Kubrasrlozd o zaman bir şey çıkmaz merak etmeyin benim ultrasonda hiçbir bulgum yoktu ama kan riskli geldi başka bir prof. Konuştum bana dedi bir şey çıkmaz ama için rahat etmezse yaptır yaptırdım fetal dna temiz çıktı
Kubrasrlozd Aslaninannesi_ inşallah 🤲🏻 sizin adınıza da çok sevindim. Hepimiz için hayırlı sağlıklı sonuçlar inşallah 🤲🏻
Momy1 Aalyaaren bu testi yaptirmak icin hangi bolume gitmek gerekiyor aciklayabilir misiniz rica etsem
Aalyaaren Momy1 Ben genetik bölümüne gittim belirli saatleri var hastaneyi arayıp sordum öğrendim nipt testi yaptırmak istiyorum dedim form doldurdum 400 tl yatırdım genetik doktoruyla kısa bir görüşme yaptık sonra kan verdim laboratuvarda okadar
Kubrasrlozd eliff4 bekliyorum daha çıkmadı. Yarın yada p.tesi günü çıkacak. İnşallah güzel haberler alırız 🤲🏻
eliff4 Kubrasrlozd inşallah güzel haberler alırsın canım benimde biraz riskli çıkmıştı ama fetal DNA yaptırmadım sağlıklı olduğunu düşünüyorum ne gelirse de Allah’tan sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah 🤲🏻💗
Aslaninannesi_ Protein_bar canım koldan kan alıyorlar laboratuvara gönderiliyorlar 10 günde sonucun geliyor
Aslaninannesi_ Protein_bar ben İstanbul’da oturuyorum bir firma ile anlaştım eve gelip kan alıyorlar sen gitmiyorsun canım
Kubrasrlozd Protein_bar istanbulda mygen diye nir yerde yaptırdım ben. Siz gitmiyorsunuz onlar gelip sizden kanı alıyorlar.