Nilestoskos
Ben gebelik öncesi ve gebeliğim de 4-5 doktor değiştirdim bir şekilde memnun kalmadım uzun araştırmalar sonucu Betül hocaya denk geldim aynı zamanda forum da memnuniyeti çoktu şansımı denemek istedim instagram üzerinden iletişime geçtim geri dönüş yaptı hastaneye beklediğini söyledi 12. Haftamdan itibaren Betül hocaya gitmeye başladım ilgisi güler yüzü herşeye bedeldi bebeğime bakarken ona bir sürü sevgi sözcüğü sarf ederek bakıyor , herşeyi ince ayrıntısına kadar anlatıyor aklımda bir soru işareti kalmıyor gebelik şekerim var kontrollerimi 29. Hafta itibari ile 10 günde 1 şekile düşürdü sık takip etmek istediğini söyledi normal doğumu destekliyor bu durum da beni ayrı cezbetti bebeğim baş geliş zaten normal doğuma odaklan birinci hedefimiz o bol bol yürü ve bol bol su iç dedi 🙏
Sekreteride aynı şekilde çok tatlı ve ilgili randevu olmadığı zaman gidiyorum rahatlıkla muayene oluyorum yüzünü her defasında renkli şekilde veriyor tabi kızım gösterdiği sürece şuan 35+5 haftalığım bana mükemmel stressiz bir gebelik süreci geçirtti ben çok memnunum doktorumdan 🥳💕
Whatsap üzerinden kolaylıkla iletişim kuruyoruz konu ne olursa olsun dönüş sağlıyor tahlilleri dışarıdan yapıp getirebileceğini söyledi kontrole gitmeden önce sağlık ocağında tahlil yaptırıyorum kontrolde Betül hanıma gösteriyorum aklıma gelenler bu şekilde sorunuz varsa cevaplayabilirim 🌸