PrensesAnnesiE aysegulpolat121 15+3 haftalığız 2.bebis daha cinsiyet öğrenmedik ikili sonucu bekliyordum çıkmış yarın kontrol var belki cinsiyeti de öğreniriz açıkçası merak etmiyoruz eşimle pek çünkü biraz zor geçiyor bu gebelik.. 7-8. haftamda stres üzüntüden yogun kanamam olmuştu çok riskliydi tam atlattım dedim bugün heyecanlı heyecanlı sohbet ederken hafif bi kanama oldu açık pembe lekenme. birkaç saattir yok denecek kadar az yarın kontrol de temiz çıkar inşallah tahmini doğum mart sonu görünüyor ❤️
Nur7o Beyza_12 ayy hadi inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiiinn 🤲🏼🤍 Maşallah bir kız bir erkek çok güzel olmuş hayırlı evlatlar olsunlar inşaallah 🤲🏼🧿
Bulute aysegulpolat121 18 haftamızı bitirdik şükür cinsiyetimiz 3 farklı doktor farklı söyledi en son erkekte kaldık bakalım detaylıda ne çıkacak hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
isimsizdir aysegulpolat121 yorumlarda hemen hemen bir kaç kişi hariç hepsi erkek demiş erkek senesi galiba Benmde Şubat sonu Mart başı ama netleşmedi cinsiyet erkek benziyor denildi hafta özele gitcem bakalim
Aslaninannesi_ Şubat sonu mart başı doğum oğluşumuz olacak 💙 İkili yaptırdık riskli geldi fetal DNA yaptırdık temiz çıktı Gerçi ikili temiz gelip down doğan çocuklar oluyormuş bilsem direk fetal dna yaptırırdım ama neyse iş işten geçmişti 🐣
Yasmncm aysegulpolat121 Martin ortasinda doğum yapacağım bı aksilik olmazsa cinsiyetimiz kız Çin takvimi nub kese hepsi erkek diyodu tahmin yapan herkes erkek dedi ama bebişim kız 💓 15+1 iz
Edamy 15+4 çevremdeki herkes erkek desede bugün öğrendik bir kız bebişim olacakmış sağlıkla gelsin çok güzel bir duygu 👼🏻💘
Oksuruksurubu aysegulpolat121 nisanın ilk haftası doğum gözüküyor gibi hayırlısıyla inşallah. Adete göre 14, ultrasona göre 15 haftalık hareketlerini bazen hissediyorum sanki olabilir mi
irem-16 aysegulpolat121 çok şükür ikili tarama testi temiz çıktı. 12+6da gitmiştim ve doktor cinsiyet net olmamakla beraber kız gibi görünüyor dedi ama net değil dedi. Haftaya 17 haftalık olacağız inşallah öğreniriz cinsiyetini🥰
Ftmnnr Hayelllerhayatttlar bana da ikidir doktorum erkek gibi ama emin değilim diyip duruyor bir dahaki randevu detaylı detaylida ogrencem artık
Ftmnnr Hayelllerhayatttlar kızdan erkeğe yanildigini çok duydum ama erkekten kıza yanildigini ilk kez duyuyorum
Nart aysegulpolat121 benim doğum 1.Mart 19+4 haftalığım çok şükür herşey yolunda detaylıya 23.haftada giricem. Ikili test taptırmadım nifty test yaptırdım herşey normal çıktı çok şükür kızım olucak Allahın izniyle 🩷
Selif1x Benim de 17+5 ve çoğunluğa uygun olarak erkek annesi oluyorum 😂 ikili ve afp yaptırdım ikisi de temiz çıktı şükür.
Hilalyrdkl Aserpil gerçekten öyle bende 2.yi çok merak ediyorum , hiç böyle heyecanlı olacağımı düşünmezdim