Alyadnz33 yagmurcoskun bende Kontrole gittim 2 gün önce beta yükselmiş dedi 5 haftalık dedi karnımdan keseyi göremedi doktor ama alttan gördü çok yeni dedi 2 hafta sonra gel dedi korkuyorum ya dış gebelikse ya kimyasal gebelik se diye ya kalp atışını duyamazsam diye çok korkuyorum doktor çok çok yeni dedi
bebegim35_ Ben de 4.haftada gözüküyorum yarın 5 e gireceğiz sanırim beta takibindeyim şu an cumartesi nasipse kese için gideceğim raabim sağlıkla sıhhatle görmeyi nasip etsin her birimize inşallah 🪻
orkidemm_ bebegim35_ ben kaçıncı haftadayım hiç bilmiyorum 25 Eylül gecikme ile öğrendim 53 ile gün aşırı 3 kez kan verdim iyi arttı ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum
Cnhavva Alyadnz33 keseyi gormusse dis gebelik vs yoktur henuz kucuk oldugu icin gozukmemis olabilir karindan bi kac haftaya gorursun merak etme 🌸
Cnhavva Alyadnz33 bende 5. Haftada sadece keseyi gordum ici bos duruyodu 7. Haftada ufacik 0.78 mm bebegi gorduk
Hhh03 Cnhavva merhaba sağlıkla kucağınıza alın bişey sorucam ultrason kağıdınızda crl bölümündemi yazıyo ölçüm?