Pelinaltnl gezentianne 8. Hafta bulantim basladi 16 17. Haftaya dek sürdü şuan halen arada bir oluyor ama çok sık değil nadir 25+2 deyiz cinsiyeti kız
Edakayhan 4.haftada başladı bulantım şuan 7+5 haftalık her günüm bulantidan zehir gibi geçiyor yemek yiyemiyorum kokular beni mahvediyor
fairytale_ gezentianne Aminn canım herkes sağlıkla alsın kucaklarına bebeklerini😍😍ama zorluydu baş ağrısı mı desem mide bulantısı mı halsizlik mi ne ararsan var😃😃
Ervazengin01 gezentianne 4 bck haftalikta az vardi. 6. Haftaya girdim çok arttı ama kusmam yoktu öğürmem vardı. Bı turlu çıkmıyordu. İlaç kullandım şimdi 6 bck aylığım çok şükür geçti ayy o neydi öyle 😵💫 cinsiyet erkek 😊
_mucizem_ gezentianne 6. Haftada başladı 11. Haftadayım ilaçların etkisi ile azaldı geçti diyemiyorum hala 😢
seyma0661 gezentianne 6.haftada bulantı ile gebe olduğumu öğrenmiştim. Prilam kullanıyordum 14.haftada çok şükür azaldı. Cinsiyetimiz de kız 💖
Gullupullu gezentianne ilk 3 ayım çok iyiydi mide bulantısı halsizlik uyku hiçbirşey olmadı 14. Haftada bol kusmalı günler başladı 😂 cinsiyet kız
Hayalimmm42 gezentianne 3 hamileliğimde de hiç bulantım olmadı cok şükür ikisi oglan şimdiki kız ama hiç degişmedi ne aşermem nede bulantım olmaz