Tugceeayo gezentianne 5. Haftada başladı Şuan 8. Haftadayım daha bu hafta yavaş yavaş azaldı ilaç kullanıyorum
hatseum12 gezentianne 6. hafta başladı 20. haftaya kadar devam etti. günde 2-3 kere bol kusmalıydı. cinsiyeti 12. hafta öğrendik 16. haftada kesinleştirdik
Sevincey gezentianne 6-7 haftalarda basladi. Bulanti gibi degil midem bi tuhaf hic bi seyden tat alamiyorum. Istahla yedigim bi sey yok.agzim hep aci tatsiz bi garip.ama kizimda vardi bulantim cok oldu
hatseum12 gezentianne ![ amin teşekkürler sizde 💖 galiba öyle erkek hamileliği yaşayan çok tanıdığım var hepsi turp gibiydi 😂
Turunculu gezentianne 5. Haftamda başladı , 20. Haftama kadar bir fiil devam etti 10 kilo verdim 27. Haftadayım daha iyiyim ana ilaçsız yapamıyorum ve sabah bulantım devam ediyor hala kilo almadım erkek bebeğim 😅
fairytale_ gezentianne 6. Haftada başladı 16. Haftada bitti şimdi 28. Hafta ıcındeyım son trımestırda tekrardan başladı bulantılarım🥲erkek bebesiine hamileyimm
gezentianne hatseum12 evet benim ilki de erkekti hiç bulantı bilmezdim🤣 Şimdi de yok ama cok yeniyim 5 haftalık
fairytale_ gezentianne Aminn canım herkes sağlıkla alsın kucaklarına bebeklerini😍😍ama zorluydu baş ağrısı mı desem mide bulantısı mı halsizlik mi ne ararsan var😃😃