kader26_ Merhabalar Multivitamin desteğine başlayacağım. Önerdiğiniz vitaminlerin isimlerini öğrenebilir miyim?
Gokturkmom_ kader26_ ben innate pronatal kullanıyoum doktor tavsiyesi üzerine,ilk başlarda kokusu yüzünden çok zorlandım içerken ama sonradan alıştım
Birbebekannesi01 kader26_ doktorum decavit yazdı devlet karşılıyor kokusu yok ilk gebeligimde regenesis max kullanmıştım oda değer olarak iyi
prensesimveannesi Birbebekannesi01 merhaba doktorum bana direk hamileliğim başında regenesis max verdi ayrıyeten folik asit vs vermedi 35.haftaya kadar bunu kullanacağız dedi heralde içinde folik asitte var değilmi
Pelnztrk Doktorunuz neyi öneriyosa onu kullanmanız gerekir, bizlerin tavsiyesi ile olacak bi şey değil bence
kader26_ Pelnztrk devlete gidiyorum doktorum da önündeki kayıtlardan rastgele birini seçip al diyor zaten. İçeriyi daha güzel olan Multivitaminler arıyorum. Çok fazla vitamin var sonuçta. 👍
Neagulili İlk 3 ayda kullanılır mı acaba ben kullanıyorum ama kendime göre eczaneye gidip hamileler için takviye aldım
kader26_ Neagulili şuan 12.haftadayım 13. Haftadan itibaren kullanmaya başlayacağım. Doktora geçtiğimiz hafta sorduğumda alabilirsin demişti.
Defnezumramom kader26_ probiyotikli olduğu için hamilelikte kabızlıktan müzdarip olmayım diye ilk gebelik doktorumda bu doktorumda pregnom max yazdı ben memnunum
Pelnztrk Bende şuan bitane kullanıyorum, mommy li birşey var en son onu önedri bitince onu alacağım artı demir takviyesi verdi mommy güzel
kader26_ Mom_185 12. ve 13. Haftalardan sonra multivitamin desteğine başlanması gerekiyor diye biliyorum. Doktora söylediğim de önündeki afişlerden birini isaretlemisti. Ama baktığımda içeriği daha zengin olan multivitaminler var o yüzden genel bir fikir almak istedim ben
Nhrr kader26_ vinalac kullanıyorum gebeliği ogrendigimden beri içinde folik asitde var diğer vitaminlerde.Son aya kadar devam edeceğim.
-serpil25 Ben gebelik öncesi ve 8. haftaya kadar folik asit kullandım 8den sonra doktorum prenetal life diye bi takviyeye başlattı içeriği baya zengin bakabilirsiniz doktorum profesör bu konularda kendisine güveniyorum
Busraincc kader26_ livavit kullandım canım ben devletteki doktorum önermişti özeldeki doktorum da onayladı içeriği güzel diye
Happymothers kader26_ vitafemin yazmıştı bana doktorum yanında da demir ilacı magnezyum ve d vitamini de vermişti