pamukprensesim 1 aylik bebegim biberona alisti mememi cok kisa emiyor cunku sutum cok az mama kullaniyoruz ve baska carem yoktu. Lutfen yardimci olun biberondan sagutmak icin ve sutumu artirmak icin mememi tekrar sevdirmek icin ne yapabilirim
Enfal_06 pamukprensesim hangi biberon ve mamayı kullanıyorsunuz biberondan soğutmayin emzirme danışmanlığı alın biberondan da soğutursaniz aç kalır
Bergamot pamukprensesim en küçük delikli başlığı alın. Mama akışı çok olmazsa meme daha tatlı gelmeye başlar 🙃
asyap pamukprensesim bence bi pompa alıp sütünüzü sağıp biberonla verin hem sütünüzde artar belki memeyi de tutar tekrar çoğalırsa
pamukprensesim Bir de mama cok gaz yapiyor devamli kivraniyor yavrum aptamil kullaniyoruz oneriniz var mi gaz yapmayan mama
Enfal_06 pamukprensesim Chicco deneyin bide anne memesi gibi bi yapısı var biz kullanıyoruz meme reddi yapmadı mama da sma optipro kullandık o gaz yaptı hipp te kullandık kabızlık yaptı en son Bebelac gazlı bebekler için olanı yazdı laktosuz süt bazlı gaz ve kabızlığa iyi geldi çocuk doktoruna yazdirrsaniz raporla alınabiliyor
pamukprensesim Enfal_06 avrnt icin de aynisini diyorlardi cok uzgunum bebegim memei her zaman tutmak istemiyor artik
Enfal_06 pamukprensesim avent meme reddi yapar diyenler oldu yorumlarında çoğu kişi yazmıştı ben eczaneye sordum lansihon veriyim dedi sonra ben Chicco kullandım redd yapmadı dedi ezcanedeki abla güvendiğim için aldım redd yapmadı gerçekten
pamukprensesim Enfal_06 artik alisti bir kere oyle uzuluyorum ki zaten sutum damla damlaydi sut kasigi zor oluyordu icmiyordu o yuzden buna gecmistik. 😣😣😣
Enfal_06 pamukprensesim üzülme canım süt yapıcı şeyler ye iç çoğalır sağım yap ver biberonu değiştir inşallah düzelir
Ecekrk pamukprensesim bencede bol bol sağım yapıp süt yapıcı şeyler tüketin birde biberon ucunu 1 numara alın az aksın o arada sizinde sütünüz çoğalırsa emmek isteyebilir belki