MiracAlpinveUmutunAnnesi 21+2 günlük hamileyim şimdiden ağırlaştım belimin ağrısı hiç geçmiyor Sizde durumlar nasıl 😊
Ervaidil MiracAlpinveUmutunAnnesi 22+3 göbeğim belirginleşti bel agrım yok çok şükür ama kasık agrım var sadece sağ tarafımda o gün dayanılmayacak gibiydim acile gittim dayanamayıp hala devam ediyor 😒
EsK07 MiracAlpinveUmutunAnnesi Bende 20+2 inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum. Bel fıtığım var o da etkiliyor sanırım. Çalıştığım için akşama kadar masa başı oturmak da zorluyor biraz. Özellikle akşamları zor yürüyorum belimden dolayı. Enfeksiyon geçirdiğim için karın ağrımla da birleşince bazen doğuruyorum zannedip panik atak geçiriyorum ama çevrem doğum sancısı olsa bilirsin diyor 😂 Bir de bilmiyorum yani bunu söylerken bile kötü hissediyorum ama çok yoruldum bu süreç bitmeyecekmiş gibi geliyor ben millet gibi tadını çıkartamıyorum 😣
Esrakalkanc Aynısı 23+3 uz bizde gobegınız cıktı mi benım hafif cıktı ama sureklı neler agrım var acaba göbekten oturu öu agrıyor
MiracAlpinveUmutunAnnesi Esrakalkanc Benimde çıktı aslında ama tesettürlü olduğum için bol giyiniyorum çok belli olmuyor. Sürekli ayaktayım ondan herhalde ağrılarım
Ervaidil MiracAlpinveUmutunAnnesi enfeksiyon var dediler geçen hafta da çok ağır grip geçirdim canım onda da vardı kanımda idrarımda da çıktı enfeksiyon antibiyotik ve parol yaptılar yazdığı ilaçlarıda almadım.Cuma günü doktoruma gidicem ona göre kullanırım
MiracAlpinveUmutunAnnesi Pelinaltnl 2 gündür benimde belim kilitleniyor yürüyemiyorum Allahim ne oluyor bize 😂
Potter58 MiracAlpinveUmutunAnnesi ben de 21+3 deyim bel ağrılarım var ama çok ayakta kalırsam oluyor iş falan yaparsam cuma günü detaylıya girdik. Sizler detaylıyı yaptırdınız mı
MiracAlpinveUmutunAnnesi Potter58 Ben girmedim daha ilk oğlumda da girmemiştim. Devlette randevu bulabilirsem giricem
Potter58 MiracAlpinveUmutunAnnesi anladım ben de yeni girdim ama sonucu doktoruma da göstermem gerekiyormuş sanırım yarın gidicem perinatoloji doktoru yorumladı ama
burcutoo 22+4teyiz minik minik iğne batar gibi sancı hissediyorum vajinamda. Normal mi bilmiyorum. Bel ağrısı oluyor bazı bazı. Dün de mide ağrısıyla sabaha karşı uyandım daha da uyuyamadım..
kubramom31 22 artı 4 bizde 🌸 Vsjinama birsey batıp çıkıyor sürekli ve bel ağrılarım artti dinlenmeye özen gösteriyorum şu dönem 🤰
MiracAlpinveUmutunAnnesi EsK07 Çok geçmiş olsun size de 😂 Valla bende tadını çıkaramıyorum. Zor yani çok zor geçiyor. Artık geçsin bitsin hamilelik bebeğe ve oğluma odaklı bir hayat olsun istiyorum düzen severim gel git benim işim değil 😂
EsK07 MiracAlpinveUmutunAnnesi Size de geçmiş olsun gerçekten zor bir süreç psikolojik olarak da zor 😂