hepoyleolurzaten__ Melissadmr Ben aslanbey koymayı çok istedim eşim istemedi 😂 birdakine artık zorla koydurcam
Hayat123456 hepoyleolurzaten__ bak bu ben bende yanına bey istedim eşim bey bir sıfat yarın çalışsın da bey desinler dedi adam bana 😂😂
Melissadmr Sergul1425 bende bundan korkuyorum😄 isim karakteristik olarak yansıyor huyuna suyuna ama aslan isminin bir ağırlığı da var kararsızlığımız bundan
Hayat123456 Melissadmr haha benim bebenin adı 2 yaşında bıraksam düz duvara tırmanır çok cana yakındır ama bir o kadarda yaramaz sürekli yerlerde sürünür (yanlış mı yaptık acaba derim aslan gibi sürekli 4 ayak üstünde 😂😂) ama çok söylerken o kadar güzel geliyorkii . Birde yanında bir tane daha ismi var Bence tek aslan koymayın yanına kimlikte yazmasa bile bir isim daha koyun kulağına uflerken ben o yüzden 2. İsmi koydum mesela . Çünkü Allah gecinden versin ama elbet bir gün hepimiz hak yoluna gidicez kulağa okunan isimle Allah huzuruna çağrılacaksınız denmişti ( bir hocamız soyledi tam hatırlamıyorum şuan) o yüzden ben tek hayvan ismi koymadım yanına isim ekledim 😂
melektb Hayat123456 Evet bende tam bunu yazacaktım şimdi. Çocuklarımıza güzel anlamlı isimler koymamız gerekiyor evet Aslan popüler isim kötü bir anlamı da yok ama bir hayvan ismi neticede bu yüzden şüpheli iki isim konulması şart.
hepoyleolurzaten__ Hayat123456 😂 benimkinin de çok garibine gitmişti bende dedim oğluma şimdiden bey demeye başlasınlar
PinkBerryy Biz de 2.isim olarak Aslan koyucaz. Bu arada Aslan sadece hayvan ismi değil ki mert, cesur, cesaretli sıfatı olarak kullanılıyor.
Ceycey22 Melissduru benim de oğluşum var adı doruk ama aslan ismi de güzel 😅 yine olsa yine doruk seçerdim ama
Minimalist03 Biz de inş Aslan Giray koyacağız ben Aslan isminde kararsızım hala ama eşim istiyor bu kadar popüler oldupunu bilmiyordum Aslan isminin 😊