Diririiririm betyy16 biz de bugün gittik doktora 35.haftamız bitmişti bizim bebiş de kanala inmeye başlamış. Doktor 38 i görmeyebilir dedi. Nst de sancı çıkmadı ama biraz tedirgin oldum sizde durumlar nasılll
betyy16 Diririiririm ben iyiyim şu an sancim çıkmıyor nstde şimdilik bir sıkıntım yok bazen ağrı oluyor o kadar da normal diyor doktorum
Diririiririm betyy16 daima uzanıp dinleniyor musunuz acaba ben çok istirahat edemiyorum ayakta kalıyorum çok 🫠
Diririiririm betyy16 35+4 üz biz de. Ayakta kaldığım zaman vajinamda zonklama oluyor ve kasıklarımı dolu dolu hissediyorum sanki. Yani artık son haftalar olduğu için normali de bu olabilir tabiki ama kanala girmeye başladığı için ister istemez aklıma düşüyor
betyy16 Diririiririm doktorum bunlar normal artık dedi kritik olan 35 haftayı bitirmek dedi 36 olduktan sonra korkulacak pek bir şey yok doğmak isterse doğar dediği için stres yapmayı biraktim bende şikayetlerim de geçti bir anda 😄
Diririiririm betyy16 kafaya takınca daha çok inceliyoruz galiba kendimizi. Kafa rahat olunca dert de kalmıyor tasa da 😅