Melissduru Beyazmelekkk canım ben 2 li tarama yaptırdım detaylıyı bilmiyorum ama muhtemelen kadın doğumdan yönlendiriyorlar peritolog mu ne olanlardan muayene alıyorsun diye duymuştum şehir hastanesinde var
Melissduru Beyazmelekkk Tuğrul beyi bir arkadaşım hiç beğenmedi bir arkadaşım çok memnun kaldı oda özelden gelmiş deneyimle bakalım 🥰
Beyazmelekkk Melissduru az önce Merve uğur randevu açılmış yarına onu aldım ya Tuğrul beyi iptal ettim. Merve uğur hakkında bilgin var mı canım
Slntstn Nurlena özellerde perinatolog var memırial de ama mehmet şimşek en iyisi bu konuda aldığı parayıda sonuna kadar hakediyor
Nurlena Slntstn önceden Mehmet hocaylaydım 4 ay zor bıraktım kendisini açıklayıcı cevap alamıyordum internetten araştırmaktan da kafada kuruyordum.en olmadı ya kendisine döncem yada deneye deneye ilerlicem inşallah
Slntstn Benim 2. Hamileliğim ilkinde detaylı ultrason için gitmiştim bunda memorial bilgi hanım ve mehmet hoca takipliyimm çok mwmnujum memorislse perinotolog eftal avcı var bide ama hiç gitmedim iletişimi nasıl bilmiyorum