gbayindir Melissduru a sadece cinsiyet içinse 1750 tl muayene ücreti bence devletten başka bir doktora görünün:)
Melissduru gbayindir şöyle şehir hastanesinde 5 dk muayene süresi bazen o kadar bile bakmıyorlar ikili taramam sonucu çıktı randevum 15 inde hem onu göstermek hem detaylı bir kontrol hemde cinsiyet öğrenmek için özele gitmek istiyorum kızımda özele gidiyordum ama şuan şehir hastanesi evimin dibinde ve iyi bir doktor var o yüzden burayı tercih ediyorum 🥰
Nurlena Beyazmelekkk Melissduru gbayindir esraaa009 Kızlar bende bu sıkıntıyı çekiyorum riskli gebelik geçiriyorum ve perinatolog bulamıyorum klinikler hep ranta dönmüş durumda özellerde de yok bir hastane de var sadece ne yapcam bu düzeyde bilgili kim var sizce
gbayindir Çok ovduler orayı gerçekten bende tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım o yüzden devam ediyorum çok maliyetli olmaya başlamış hastaneler bana sema yazar yakın burcu Aykan yüksel var isim olunca bazen de ona gidiyorum
Beyazmelekkk Melissduru elif hanım kız demişti aynı gün ikindin Koray beye gittim ne kızı bebek erkek demişti ve fetal sonucumuzla erkek olduğu kesinleşti.
esraaa009 Nurlena canım riskli gebelikten kastın ikili taramada mı riskli geldi yoksa daha farklı bir durum mu var
Melissduru Nurlena riskli gebelik ile ilgili bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem Allah sağlık ile kavuştursun hepimizi zamanı geldiğinde 💕💕
Slntstn Nurlena özellerde perinatolog var memırial de ama mehmet şimşek en iyisi bu konuda aldığı parayıda sonuna kadar hakediyor
Nurlena esraaa009 bi kaybım var ara ara akıntılı lekelenmem oluyor rahim uzunluğum takip altında şükür ikilimiz detaylımız iyi
esraaa009 Nurlena antalyadaysan eğer özel istiyorsan Ali Fuat Şengör var çok iyi bir doktor ama biraz yoğun yani randevuyu 12 de de alsan beklemen gerekiyor alanında çok iyi ona gidebilirsin canım
Nurlena esraaa009 gittim de memnun kalmadım ben açıkçası rahmin yamuk dedi kafayı yedim bide onu araştırmaya düştüm
Ay-07 Bende şehir hastanesinde Fatma elif hanıma gidiyorum ama ekstra olarak geçen memorialde bilgi hanıma gittim çok ilgili herşey hakkında bilgi veriyor cinsiyet tahmininde bile bulundu istersen deneyebilirsin :)
Beyazmelekkk Melissduru Tuğrul beye randevy aldım bir deneyeyim diye . Detaylı USG şehir Hastanesi’nde nasıl yaptirabiliyoruz biliyor musunuz acaba ?
Melissduru Beyazmelekkk canım ben 2 li tarama yaptırdım detaylıyı bilmiyorum ama muhtemelen kadın doğumdan yönlendiriyorlar peritolog mu ne olanlardan muayene alıyorsun diye duymuştum şehir hastanesinde var
Melissduru Beyazmelekkk Tuğrul beyi bir arkadaşım hiç beğenmedi bir arkadaşım çok memnun kaldı oda özelden gelmiş deneyimle bakalım 🥰