CananOnay Benimde 15+5 mide bulantım eskisi gibi değil ama sabahları oluyor bide 2 gecedir kendi kendime uyanıyorum midem bi garip hissediyorum 😖 bazen karnıma ağrı giriyor 😊 sizin göbekler nasıl çıktımı 😄😄
Esraoztemir Yaseminmina68 peki ne zaman ogreneceksiniz ? Ben avustralyadayim benimkini 13 haftalikken gordu doktor ama erkek olunca kolay gozukuyormus kiza gore ondan sanirim
BirsenDeniz Emnmntmhmmt Normalse alışırım tabi daha önce iki defa erken Doğum yaptım bebeklerimi kaybettim şimdide sürekli yatıyorum hepde böyle olacak hamile kaldığım sürece tabi başka işle uğraşmayıncada ağrıları hemen hissediyoruz ☺
Cisemk Benim çok fena midem yanıyo 15+3 üm benim gibi olan var mı😑 gece ve sabahları beni çok zorluyo
BirsenDeniz Emnmntmhmmt aynen ilk başlarda kafamı daha çok takıyordum belim ağrıdı karnım ağrıdı 😊 diye ama elimizde değil tabi
hope2018 Bende 16+3teyim Allahin izniyle benimde belim agriyor ozellikle cok oturunca yada cok ayakta kalinca
SedefNergisAksoy Esraoztemir bende hep erkek diye hayal kurmuştum ama kız evlat başka. Kız olmasına sevinmedim değil ☺
Yaseminmina68 Esraoztemir dun ogrendim cnm erkekmis zaten benzettim demisdi bu sefer oglusum kesin dedi insallah rabbim saglik li olarak nasip eder 🙏🏻🙏🏻