Seymabal41 Iremmmmmm Aynıyız cnm benim bende oşuyo öyle agrışar rahim büyümesinden normal sesi doktorum ❤🤰🏻
Elifsemih Kızlar bende 15+6 haftalık hamileyim temmuz annesiyim 😊☺ Iremmmmmm cnm aynı sıkıntı bendede var gittim doktora hem dahiliye hem kadın doguma ikiside hamilelikten diyor ve normal olduğunu soylüyolar
Emnmntmhmmt BirsenDeniz benimde ayni canim sürekli kasiklarimda bi agri doktoruma sordum normal bunlarla yasamya alis dedi 13+4 üm bende
Gfrnszgn 15+3 benim ağrım çok yok ama bulantı bitirdi beni gergin sabahtan başlıyor sabaha kadar hep bulantı zayıflamışım bu yüzden bir de geceleri uyuyamıyorum sizde de oluyor mu
Busrabusra Gfrnszgn benim bulantim gectide yinede haftada bir fln yokluyo bi.yalniz bas vebel agrisindan ölecem
Esraoztemir Gfrnszgn bendede vardi ben simdi 16+4 oldum gecti bu hafta bulantilar. Ama ara sira geliyor.
Busrabusra Ebrarela ben 16 haftadayim.bu kdr erkenden olmasi normalmiki.baslardda vardida bugun iyice artti
BirsenDeniz Emnmntmhmmt Normalse alışırım tabi daha önce iki defa erken Doğum yaptım bebeklerimi kaybettim şimdide sürekli yatıyorum hepde böyle olacak hamile kaldığım sürece tabi başka işle uğraşmayıncada ağrıları hemen hissediyoruz ☺
Ebrarela Busrabusra yarın tekrar gidecem dr a bakalım ne diyecek geçen perşembe gittim normal dedi ama dayanamıyorum 3.gebelik olmasına rağmen bende korkuyorum
Esraoztemir Busrabusra bende simdi 16 hafaligim ilk hamileligim. Bendede bel agrisi cok. Sanirim kemiklerimiz acilma yapiyormus karin buyudukce
Esraoztemir Seymabal41 bu donemde hamile olanlarin cogu erkek ben daha hic kiz duymadim etrafimda 😀🤰👶
HlyaZeytnl @Iremmmmmm benimde aşırı bel ağrım var son iki haftadır sıklaştı eskiden yoktu 15 haftalık üşüttüğümden ve çok dinlenmediğimden oldu sanmıştım 🤰🏻