mihraninannesi02 19+6 dayım uzun zamandır bel ağrısı çekiyorum oturduğum yerden kalkarken, yatakta dönerken sürekli böyle olan var mı
Hasret3449 mihraninannesi02 21+3 bendede var canım oturduğum yerde şuan bile ağrıyor çok şiddetli değilse normaldir dedi doktorum
Rabiamina mihraninannesi02 o haftalarda ben de ayniydim. Magnezyum için ilaç vermedi mi doktorun eğer vermediyse her gün bir tane sade soda iç
Kze mihraninannesi02 egzerisz yaparsaniz iyi gelebilir belki bende 25+5 im belli suredir oyleydi fiziyoterapiye gittim egzersiz verdi ve yatarken kalkarken dikkat et iki ayagni birlikte hareket ettir dedi kalkarken siyril uca jadar oyle destek al kalk dedi bebek one buyudgu icin zorlaniyormusuz egzersiz bende ise yaradi youtbe dan bakip yapabilirsniz
NKaratk mihraninannesi02 bende de oluyor. Evde eski bi masaj aleti var titreşimli 2 3 dakika eşime yaptırıyorum yan yatarak. Çok faydası oluyor beni 1 hafta götürüyor. Ne kadar doğru bilmiyorum ama yoksa ağrıdan hiç hareket edilmiyor gerçekten
mihraninannesi02 Hasret3449 nedeni yok mu acaba ya millet çok rahat görüyorum da iş yapmakta bile zorlanıyorum
mucizemgelsin61 21+4 aynı durumdayım ne oturabiliyorum ne oturduğum yerden doğrulabiliyorum ne yatakda dönebiliyorum😏 çok fena
mihraninannesi02 mucizemgelsin61 nedenini hiç anlayamadım millet her şeyini yapabiliyor temizlik yemek ben çok zorlanıyorum
mihraninannesi02 Rabiamina magnezyum değerim tahlilde üyü çıkmıştı aslında ikinci bir kan tahlili vermedim bebek azaltabiliyor mu acaba magnezyumu falan
mucizemgelsin61 Bana magvital diye bi magnezyum verdi ama ne kadar etki eder bilemem soda içiyorum ben bide
NKaratk mihraninannesi02 hayır sormadım hiç. Sert bi masaj olmadığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum süreyi de kısa tutuyorum ve çok ihtiyacım oldukça yaptırıyorum sık sık yapmıyorum
Rabiamina mihraninannesi02 kan değerinden magnezyumu ölçmek çok doğru sonuçlar vermiyor demişti bir kadın dogum doktoru. 12 haftadan sonra magnezyum ilacı veriliyor. Siz sade soda için doktor ilaç yazana kadar faydası olur. O ağrılar malesef ki geçmiyor az yorulunca mahvediyor insanı. Ben yatakta sağdan sola donemiyordum ağrıdan
mihraninannesi02 Rabiamina belki benim magnezyum değerim iyi diye vermemiştir bir şey de demedi hiç maalesef bende şu an öyleydim eşim olmasa dönemem 🥲