Anneler merhaba bebeğim 2 ay 5 günlük emzik tutmuyor öneriniz var mı emzik tutmasını istiyorum sancılı bir bebek ve zor oluyor

Sumeyye_0 genelde ilk zamanlar emzik tutmuyorsa tutmuyor bebekler bunun için biraz geç kalmıs olabilirsiniz

Sumeyye_0 bende 2 aylıkken veriyorum genelde önce memeye alışsın diye göğsünüze yaklaştırıp emziğe anne sütü damlatıp verebilirsiniz.

@Sumeyye_0
      Canım bir şırınga iğnesiyle kendi anne sütünü çek sonrasında emizeğe enjekte et genelde o şekilde bebekler tutuyor umarım faydası olur

Sumeyye_0 benim bebek çok gazlıydı sab simplex gaz damlası kullanıyordum ondan bir iki damla emziğe damlattım onu emerken emziğede alıştı hem gazı çıkıyordu hemde emziğe alıştı

Sumeyye_0 geç kalkışsınız biraz ben 2 günlükken verdim tuttu ama çokta bayılmıyor sadece uykuya geçme esnasında alıyor uyuduktan sonra da atıyor

Hulo2105 evet biraz geciktim aslında emzik verme taraftarı değildim ama artık gece geze geze öldüm

Sumeyye_0 benim kullandığım gaz ilacı şekerliydi ondan da tuttu vanilyalıydı siz hangisini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama

pamuk34_ bizim gaz ilacımız nurse harweys yerken bile sevmiyor dediğiniz gaz ilacı gibi değil bizimki maalesef