Sumeyye_0 Anneler merhaba bebeğim 2 ay 5 günlük emzik tutmuyor öneriniz var mı emzik tutmasını istiyorum sancılı bir bebek ve zor oluyor
Aylaa123 Sumeyye_0 genelde ilk zamanlar emzik tutmuyorsa tutmuyor bebekler bunun için biraz geç kalmıs olabilirsiniz
birrana Sumeyye_0 bende 2 aylıkken veriyorum genelde önce memeye alışsın diye göğsünüze yaklaştırıp emziğe anne sütü damlatıp verebilirsiniz.
pamuk34_ Sumeyye_0 benim bebek çok gazlıydı sab simplex gaz damlası kullanıyordum ondan bir iki damla emziğe damlattım onu emerken emziğede alıştı hem gazı çıkıyordu hemde emziğe alıştı
Hulo2105 Sumeyye_0 geç kalkışsınız biraz ben 2 günlükken verdim tuttu ama çokta bayılmıyor sadece uykuya geçme esnasında alıyor uyuduktan sonra da atıyor
Selin-Merve @Sumeyye_0 Canım bir şırınga iğnesiyle kendi anne sütünü çek sonrasında emizeğe enjekte et genelde o şekilde bebekler tutuyor umarım faydası olur
Sumeyye_0 Hulo2105 evet biraz geciktim aslında emzik verme taraftarı değildim ama artık gece geze geze öldüm
pamuk34_ Sumeyye_0 benim kullandığım gaz ilacı şekerliydi ondan da tuttu vanilyalıydı siz hangisini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama
Sumeyye_0 pamuk34_ bizim gaz ilacımız nurse harweys yerken bile sevmiyor dediğiniz gaz ilacı gibi değil bizimki maalesef