Kubranur_sert Haftadayım ve bebeğimin karnında sıvı birikintisi olduğunu öğrendim doktorlar herşeye hazırlıklı olmam gerektiğini söyledi ama ben olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var
Burcuoksuz Geçmiş olsun bende 29 haftalık hamileyim. Bana da bugün aynı şey söylendi nasıl bir yol izlediniz sonuç ne oldu
Kullanicix Burcuoksuz Çok geçmiş olsun bende18 haftalık hamileyim kafasından sırtına kadar ödem oldugunu söylediler akciğerinde de sıvı gördüler sizin bebeğiniz iyileşti mi süreç nasıl ilerledi acaba
Burcuoksuz Teşekkür ederim. Bizede hem kafasında ödem var hem akciğerlerinde sıvı var dediler. Suyumda fazlaydı. Amniyosentez yapıldı ön test sonucumuz trizomi21 geldi detaylı sonuç 15 gün sonra çıkacak. Sizede geçmiş olsun amniyosentez yapıldı mı
Kullanicix Burcuoksuz bana da amniosentez yaptırmamı önerdi doktorum ama riskli oldugu için çok korkuyorum çokta kararsızım yaptırmak istemiyorum ama yapılmadan da tanı konulamıyormuş çok üzgünüm
Burcuoksuz Evet bizede riskli olduğu söylendi.Biz yaptırdık neden olduğunu öğrenmemiz ve sonraki gebelik içinde önemliydi Allah’a şükür bi sorun yaşamadık ağrılı bi işlemde değildi. İnşallah sizde yaptırırsanız bi sorun yaşamazsınız
Kullanicix Burcuoksuz siz nerede yaptırdınız hangi şehirdesiniz inşallah bizde sıkıntısız bir şekilde atlatırız dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi