Nurtanesi89 Kızlar bugün ki muayenemde ne işin suyu azdı de. Havuç suyu dedi. Sizler de su azlığı yaşayıp, havuç suyuna ek olarak başka bildiğiniz yöntemler de var mı? Haydi hamişler yoruma, 🥰
zeynepramo Nurtanesi89 kesinlikle günde iki tane havuç ye bak nasıl yukarıya çıkıyor suyun 1 2 adet baklava
kardelengurler7 Nurtanesi89 38+1 benimde varmış suyumda azalma umarım sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza havuç yiyin başka bildiğim bir şey yok
Leylaaa_46 Nurtanesi89 benimde azdi havuç suyu bol su kavun karpuz yedim Kahve maden suyu tuz çay kullanmadım günde 1 bardak çay içtim .
Nurtanesi89 Hasreting ayy inşallah benimde öyle olur. Bir sonra ki muayene için 21 ekimde çağırdı renkli ultrason için bende havuç suyu sıkıp içeceğim. Yine bayağa zaman var inşallah yükselmiş olur benimde.
ads42 Hergün 1 veya 2 havuç ye bende de aynısı oluyor ama bazen etki etmedi onun yerine sıktım 1 su bardağı hergün yatmadan önce içtim o zman baya düzelmişti şimdide şükür iyi ama ben yine her gün 1 tane yiyorum
Rukiisss Nurtanesi89 bende 32 haftalığım geçen hafta banada da dedi havuç tüketiyorum armut öneren de vardı birkaç tane tükettim 5 gün sonra randevum var bakalım düzelmiş mi merak ediyorum çok 🥹