132025 busra2021emir membran sıyırma diye geçiyomuş google da araştırınca öyle buldum rahim ağzındaki zarı sıyırıyo doğumun önünü açmak için ama bana o da etki etmedi 😂
_mooms E_E1996 Benim de yarın tam 40 haftalık oluyor doğum zamanı oluyor ama hala bi tık yok sancı vs yarın olsa da doğursam gittikçe korkum artıyor zaten çok korkuyorum suni sancı istemeyi demeyeceğim normal doğum başlar belki diye 😥
E_E1996 Meltemtugra benimde son 8 yaa dün belimin tek tarafına ağrı giriyordu ara ara uyudum ve sabah yataktan kalktığımdan beri belim çok ağrıyor ve karnıma yayılıyor kasıklarım ağrıyor bilemedim kii yaa
Zeynep__18 Son 5 gün normal doğumu bekliyorum İlk gebelik korku heyecan var inşeAllah Hepimiz bir avazda sağ salim bebeklerimizi kucuşumuza alırız🤲🥲
Zeynep__18 SK202024 bende 5 gün kalıyo doktorun demesi ile amma bende yalancı sancılar oluyo sık sık İnşeAllah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişimizi 🤲🥲
Edaakdemir21 E_E1996 valla benim de son 8 hurma yemekten içim dışıma çıktı arada yalancı sancılar veriyor gidiyor yine
Yelizakan Son 14 gün kaldı, son 2 haftadır düzensiz ağrılarım var ilk doğumum olacak, hanımlar hepimiz bir avaz da doğuralım inşallah
SK202024 İnşallah sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi. Benim aksam sanki nişanım geldi ama şu an herhangi bir ağrı yada kasılmam yok