72esooo E_E1996 pazartesi 41 olcam Allahım sancım gelsin diye dua ediyorum suni sancı almak istemiyorum sonrası sezeryan olur dıyede korkuyorum 🤢🤢🤢
E_E1996 Werwik 72esooo Kızlar bı avazda alırız kucağımıza inşallah yaa hepimizin yardımcısi olsun rabbim inşallah
Zeh-ra 72esooo Allah’ım kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin🥲 bende çok korkuyorum inşallah kendi sancımız gelir o gün de öyle doğum yapabiliriz 🥹 birde benim iri bebek olması çok korkutuyor 4 kiloya yakın, sizin kaç kilo 😅
72esooo Zeh-ra evet benimde öyle dedi doktor ve doğana kadar da almaya devam ediyor ilk çocuğum 3600 doğdu normal Buda öyle doğar inşAllah
Zeh-ra 72esooo maşallah size ikinci doğumlar daha kolay olur derler, inşallah güzel kolay bir doğum geçirirsiniz 🌸
nazel123 Son 7 hiçbir belirti yok birde grip oldum insallah geçer hemen ya 🥺 Kolay doğumlarımız kendi sancımız olur insallah dikişimiz az olsun sağlıklıca kucağımıza alalım bebişlerimizi
72esooo Zeh-ra işte sancı yok 41 olcaz suniyede razıyım bakalım pazartesi ne olcak Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin ♥️♥️
Zeynep__18 Benimdə 7 günüm kaldı hala naz atıyor bizimki gelmek istemiyo her halde bende ilk doğum biraz korkuyorum açıkcası😄
68pembemavi01 E_E1996 18 gün kaldı nasip olursa inşaAllah bende normal doğum bekliyorum nasip bakalım☺️
Mucizeayla E_E1996 bende 37 haftalık oldum ikiz kizlarimi bekliyorum pek gelmeye niyetleri yok ilk doğumum 34. Hafta da olmuştu ona göre bu sefer çok uzun sürdü gibime geliyor 🤣 her yerim agiriyor doğum ağrısı hariç her türlü ağrı mecvut😂
132025 busra2021emir membran sıyırma diye geçiyomuş google da araştırınca öyle buldum rahim ağzındaki zarı sıyırıyo doğumun önünü açmak için ama bana o da etki etmedi 😂
SareYildirim Ally_35 gözünüz aydınnn nasıl oldu 9 saat önce tık yok demişsiniz bende de tık yok 39+5 çok merak ettim nasıl olduuu