Hasreting Fatmanur250 yok yok korkma ilaca ne kadar erken başlasan iyi ama ben de yükselmesinden 2 hafta sonra başlayabilmiştim Rabbime çok şükür bir problem olmadı. Düzenli kullan zaten 45 günde düşürüyor
Hasreting Fatmanur250 ben şuan 38 haftalık hamileyim benim çok yükseldiği için belli seviye de tutmak için sonuna kadar kullandım
Rabiamina Fatmanur250 tiroid hormonu önemli önemsiz diyeni dinleme. Zeka geriliği de yapar Allah korusun bebeğin düşmesine de sebep olur. Dahiliye doktorunu dinle ilacını düzenli kullan zaten doğum sonrası düzelecek bu durum. İlacı kullandığın sürece de bebeğe bir şey olmaz kullanmazsan olabilir ama ve aşırı yorgunluk yapar
Fatmanur250 Rabiamina çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için hepinizden Allah tazı olsun içime su Serptiniz❤️❤️🙏🏻
Thelady Fatmanur250 hormonlar düzensiz, bazen yüksek bazen düşük çıkabiliyor demişti bı doktor bana, benimde tsh ilk zamanlar yüksek çıkmıştı, ama sonra düşük çıktı, her ihtimale karşı ilaç başladılar bende, levotiron 25 kullanıyorum
xEndless Fatmanur250 Benımde öyle merak etme doktor yönlendirir ayda bir kan verip takip yapacaksın o kadar 🙂 dozunu doktor ayarlar çıkan sonuca göre
deryakuralerturk Fatmanur250 yüksek çıktı ne kadar yüksek çıktı ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde yapılan ilk kan tahlili ile 26 çıkmıştı ve evet o kadar yükseklikte sıkıntı 1 ay da ilaçla normal değere döndü ilk gittiğim kadın doğum doktoru beni öyle zeka geriliği falan diye korkuttu hatta gebeliğin sonlandırılması gerekebilir dedi sonra başka gittiğim doktor ise ilk haftalarda bebekte herhangi beyinsel bı gelişim olmadığı için sorun olmayacağını ancak çok ileri dönemde bu kadar yüksek olsaydı olabileceğini dedi şimdi gene 5 çıktı ama ilaç dozu yükseldi zaten 5 çıkmasını çok ta sıkıntı etmiyorum ilk gebeligimde de genelde öyleydi maşallah kızımda hiçbir sorun yok ama siz dahiliyeye gidin ilacınızı düzenli için