Fatmanur250 Hamilelikte tiroid hormonunuz yüksek çıktı mı kadın doğum doktorum baktı dahilleye gözükmedi bu yüksekliklerde çocukta zeka geriliğine neden olabilir dedi sizde de böyle bi durum oldu mı
Tutaste_ Fatmanur250 abarmasın doktorun nerden anlamıs zeka geriliğimi çocuklamı konusmuş karnında. Benimde troidim var ilaç yazdı bana doktor içiyorum her aabah
daenerys Fatmanur250 hamile kaldığım an tiroidlerim bozuldu neredeyse ilk günden beri ilaç kullanıyorum her ay dahiliyeye gidip kan veriyorum bi problem yok panik yapmayın. hamilelik öncesinde böyle bi rahatsızlığınız var mıydı
Kara22 Fatmanur250 evet çocukta sıkıntı yaratabilir ilaç tedavisi başlanmalı hemen…benim hiç öyle yükselme sıkıntım olmadı
2cocukluana_ Fatmanur250 hamilelik öncesi ve başlarında herşey normaldi 17.haftamda sağlık ocağı aradı kontrol amaçlı testler yapalım dedi tiroit değerlerim yüksek çıkmış hemen kendisi ordan bana dahiliyeye randevu aldı gittim değerler yükselmiş ilaç başladık inşallah 1 aya değerler normale döner kkntrole gidince gorucez
Fatmanur250 Tutaste_ ilaç yazsın dahiliyeye git dedi gidicem bakalım doktor doktor geziyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız da bu günleri gülerek hatırlarız çok şükür her halimize
Tutaste_ Fatmanur250 ben 3. Haftadayıö basından beri düzenli içiyorum içmezdisen zeka geriliği yapar gelişmez e işe baslıyordu ılacım sanada yazar illaki
Fatmanur250 daenerys yoktu hamilelikte çıktı ortaya 8 haftalığım daha dün çıktı gideceğim randevu aldım inşallah bi sorunla karşılaşmayız
Fatmanur250 Mucizem0301 aynen zeka geriliği olur gibi bişey söyledi doktorum gittiğim doktor profoser bi de perinatoloji uzmanı hemen gidip baktırmam randevu aldım
xEndless Fatmanur250 Benım hamile kalmadan 2,8 çıkmıştı tsh yükseleceğini bildiğim için hemen sağlık ocağında baktırdım 3,1 olmuş ilaca başladık gebelikte 2,5 in altında olması gerekiyormuş bebek için önemli
Fatmanur250 xEndless ay benim ilk hamileliğim valla yeni yeni öğreniyorum her şeyi kaç olması lazım etmesi lazım doktora baktırmak lazım sürekli
Hasreting Hiç korkma benim de öncesinde böyle birşeyim yoktu hamilelikte 8.45 e yükseldi direk dahiliyeye gittim ilaca başladım her sabah kullanıyorum 38. Haftamdayım değerim normal o yüzden düzenli kullanırsan bir problem olmuyor ama ilacı bir gün içmiyim değerim azda olsa hemen yükseliyor
Fatmanur250 Hasreting içime su serptiniz doktor öyle deyince en erken perşembeye randevu buldum sabah erken gidip sıra mı alsam acaba pazartesi dedim de bi ilaç alsaydım bende rahatlayacaktım
xEndless Fatmanur250 Benımde öyle merak etme doktor yönlendirir ayda bir kan verip takip yapacaksın o kadar 🙂 dozunu doktor ayarlar çıkan sonuca göre
Hasreting Fatmanur250 yok yok korkma ilaca ne kadar erken başlasan iyi ama ben de yükselmesinden 2 hafta sonra başlayabilmiştim Rabbime çok şükür bir problem olmadı. Düzenli kullan zaten 45 günde düşürüyor