Hacer2141 Nisan her zaman kanli mi olur? Benim yumurta aki gibi geldi koyu ama kan yok. Bu nisan degil mi?
Merveass Hacer2141 ben de dün aynısını yaşadım çok koşa süreli gidip gelen ağrılar da oldu alt karın ve çatı kısmında sizin de oldu mu?
Candy_liz Hacer2141 şart değil bence, internetten bakarsan resimlerine kansız olanları da var, benimki dün gece geldi 39+4’te.. hafif kanlıydı.. Benim geldikten sonra çok sancım ve bel ağrım oldu doğuracağım galiba dedim ama bugün de doğurmadım😊 nasip bakalım
Erdemmercimek Bnde 39+2 yım bugun sabah 10 da pembe Bı avuç kadar geldi yaklaşık kan rengının acıgı. Smdi kahverengi gelmeye devam edıyor ara. Tam doktorumun anlattığı gibi nişan herkes te az farklı olur
Hacer2141 Deletedmom00251 Rahimin agzinda sumuksu bise var tikac gorevi goruyor. Dogum baslarken once o dusuyor tabi bazen bi kac gun once bazen dogumda..
sonsuzmasalim Deletedmom00251 rahim agzinda duran sümüksü bir seydir. dogum yaklasinca düser. fakat herkesde düsmüyor bazilarinda dogumla beraber düser yani illa herkesde daha önce düsecek diye bir sey yoktur😅
Hacer2141 Gittim daha 1 cm açiklik varmis. Nst cok yuksek çıkmadı en yüksek 40ti. Gonderdiler 🙄 Bu gece bol yuruyusss yuruyus.. yarin gel dedi
Mrry Hacer2141 inşallah hemen ilerler açılman kolay bir doğum nasip etsin olay bende 38+2 yim artık beklemek de zor🐥
Hacer2141 Mrry ayyy insallah bakalim.. Hala düzenli sancim yok bakalim ne zaman gelecek.. Adet agrim var