bilgeeS çok sık emmek istemesi normal çünkü mideleri çok küçük az az sık emiyorlar çeneleri çok güçlü değil aktif uzun süre doyacak kadar da ememiyorlar
Üstelik emme işi bebekte sadece acıktım karnımı doyurayım diye değildir annemi özledim meme gazım var meme mutluyum meme tedirgin hissediyorum meme uykum geldi meme ne güzel bir gün meme 😅 aklınıza ne gelirse onun iletişimi güvende hissetmesi açlığı tokluğu sevgisi bağı hep memeden geçiyor
Hah gerçekten aç olduğuna eminseniz atıyorum hiç uyumuyor sürekli huzursuz emdiği halde sakinleşmiyorsa günde 5-6 tane en azından yumurta ağırlığında çişli bez ortalama 2 kakalı bez almıyorsanız ayda ortalama 500-600 Gr kilo alımı yoksa ( ki kan değerlerine bakılmasını da tavsiye ederim çünkü oğlumda uyku sorunu açlık belirtisi yoktu fazlasıyla dolu baz alıyordum ama kilo almıyordu kan değerlerinden kaynaklı çıkmıştı düzelince kilo alımı normale dönmüştü ) tüm bunlarda sorun varsa o zaman gerçekten evet doymuyor diyebilirsiniz onda da yine mama içeriği miktarını doktora danışarak ayarlamanız daha sağlıklı olur